ANNONCE ANNONCE svinekød Øf øf! Grisen er en populær spise i Danmark. Læs om sprødt flæskesvær, bacon, hjemmelavede frikadeller og livet på gården som gris. Svinekød Fra popler til pølser: Pølserne ender på panden eller grillen, og turen dertil går over både Holstebro og Holmegaard Der er fokus på dyrevelfærd, når poppelgrisene vokser op. Også når de er slagtet og skal laves til pølser, bliver det gjort med kærlighed Svinekød 4 fejl, du gør, når du laver frikadeller Grill Møre koteletter: Sådan intervalgriller du dine koteletter Svinekød Smagen af god tid Svinekød Se stegetider og centrumtemperaturer for kotelet, flæskesteg og andre populære stykker fra grisen Stegetid og centrumtemperatur kan være afgørende for, om dit kød er mørt og lækkert eller tørt og trist. Kød fra gris må (i modsætning til, hvad gamle myter siger) gerne være rosa. På den måde bevarer kødet mest saftighed, og ingen har vel lyst til tørt kød? Hakket svinekød er dog mere udsat for bakteriepåvirkning og skal altid gennemsteges. Her kan du se stegetid og centrumtemperatur for en række forskellige udskæringer af gris Svinekød Sådan steger du bacon perfekt Sprødt og velsmagende. Sådan ønsker enhver baconelsker sit bacon. Samvirke viser dig, hvordan du kan stege bacon på panden, i ovnen og i mikroovnen. Jul Hvordan får man sværen sprød på flæskestegen? Vi har spurgt 3 forskellige eksperter med forstand på sprød svær, hvordan den bedst bliver helt sprød og lækker. Så er du sikker på succes med flæskestegen ved julemiddagen.
Svinekød Fra popler til pølser: Pølserne ender på panden eller grillen, og turen dertil går over både Holstebro og Holmegaard Der er fokus på dyrevelfærd, når poppelgrisene vokser op. Også når de er slagtet og skal laves til pølser, bliver det gjort med kærlighed
Svinekød Se stegetider og centrumtemperaturer for kotelet, flæskesteg og andre populære stykker fra grisen Stegetid og centrumtemperatur kan være afgørende for, om dit kød er mørt og lækkert eller tørt og trist. Kød fra gris må (i modsætning til, hvad gamle myter siger) gerne være rosa. På den måde bevarer kødet mest saftighed, og ingen har vel lyst til tørt kød? Hakket svinekød er dog mere udsat for bakteriepåvirkning og skal altid gennemsteges. Her kan du se stegetid og centrumtemperatur for en række forskellige udskæringer af gris
Svinekød Sådan steger du bacon perfekt Sprødt og velsmagende. Sådan ønsker enhver baconelsker sit bacon. Samvirke viser dig, hvordan du kan stege bacon på panden, i ovnen og i mikroovnen.
Jul Hvordan får man sværen sprød på flæskestegen? Vi har spurgt 3 forskellige eksperter med forstand på sprød svær, hvordan den bedst bliver helt sprød og lækker. Så er du sikker på succes med flæskestegen ved julemiddagen.
Emballage Nyt forsøg på Bornholm skal mindske emballage og affald Emballage er vigtigt for en vares sikkerhed, kvalitet og holdbarhed, men emballagen fylder unødig meget i supermarkedet og er designet til kun at blive brugt én gang. Så hvordan bliver fremtidens emballage mindre og lettere at genbruge? Det skal bl.a. et nyt løsmarked i Kvickly Rønne være med til at finde svar på
Emballage Kan man vende alufolie eller stanniol forkert? Den blanke og den matte side på alufolie har forskellige egenskaber, når du laver mad, og derfor står der ofte i opskrifter og tilberedningsvejledninger, at du skal vende en bestemt side opad i ovnen. Forskellen er dog lille, fastslår eksperter.
Emballage Den rigtige plastik holder frugt og grønt frisk Forkert emballage kan begrænse fødevarernes holdbarhed. Merete Edelenbos har i mere end 25 år forsket i, hvordan man opbevarer eksempelvis kartofler, gulerødder og jordbær optimalt
Bær Må bærrene koges i egen emballage? Det anbefales at koge frosne bær, før de bruges, da der kan sidde bakterier på bærrene. Det frarådes til gengæld at koge dem i den pose, de er købt i
Annoncørbetalt indhold Quiz: Hvor godt kender du Guldæsken og chokoladen? Kan din chokoladeviden knække alle spørgsmålene? Vær med i chokoladequizzen og deltag i lodtrækningen om en af de populære Guldæsker fra Anton Berg. Konkurrencen slutter 30.11.