ANNONCE ANNONCE svinekød 9 opskrifter med skinke Skinke har en let, salt og mild kødsmag. Det gør den god til særligt kolde retter eller som stegt tilbehør eller svøb. Her kan du se 9 opskrifter med skinke. frokost Sandwich med skinke og kål Et hurtigt måltid til én, eller du kan lave flere og lægge dem i picnickurven til en efterårstur til stranden eller i skoven for at plukke svampe. Spar lidt på senneppen, hvis børn skal spise med – og vælg endelig en grovkornet sennep til de voksne. gæstemad og fest Skinke med spicy røræg og grønt Pep din røræg op med chili og server med spinatblade og skinke i skiver. frokost Æggewraps med ost, skinke og sennepssalat En mættende wrap, som smager af en mellemting mellem omelet og en parisertoast, ikke en dårlig kombination. De sennepsmarinerede salater giver ekstra smag og sprødhed. aftensmad Kartoffelsalat med røget skinke Kartoffelsalat i en kalorielet udgave med hjemmelavet pesto. Hvis du har lyst, så er grillede pølser gode hertil. frokost Salte arme riddere med avocadosalat og sprød skinke Arme riddere behøver ikke være en sød sag, men er forrygende i denne salte udgave med en syrlig avocadosalat og sprødstegt skinke. aftensmad Spinatrisotto med citron og sprød skinke Risotto er mange ting. Her kommer spinat, skinke og citron i spil og giver den klassiske ret karakter. brunch Croque monsieur Croque monsieur er franskmændenes svar på amerikanernes hamburger, og fungerer både som morgenmad, en hurtig frokost eller et mættende mellemmåltid. Opskrift Kartoffelsuppe med porre, sprød skinke og purløg Skøn og lækker kartoffelsuppe med porre, hvidløg og sprød skinke, der drysses over suppen, og dertil radise, purløg og ristet rugbrød. gæstemad og fest Tortellini med skinke og stegte figner Enkel og nem pastaret med søde friske figner i skiver, smag fra hvidløg og knas fra hakkede valnødder frokost Pizza med grønkål og skinke Pizza, som hele familien elsker det, med hjemmelavet bund og hjemmelavet tomatsovs. Pas på, når grønkålen er kommet på, så skal pizzaen kun have kort tid i ovnen ANNONCE ANNONCE Læs mere om mad svinekød opskrifter
Emballage Nyt forsøg på Bornholm skal mindske emballage og affald Emballage er vigtigt for en vares sikkerhed, kvalitet og holdbarhed, men emballagen fylder unødig meget i supermarkedet og er designet til kun at blive brugt én gang. Så hvordan bliver fremtidens emballage mindre og lettere at genbruge? Det skal bl.a. et nyt løsmarked i Kvickly Rønne være med til at finde svar på
Emballage Kan man vende alufolie eller stanniol forkert? Den blanke og den matte side på alufolie har forskellige egenskaber, når du laver mad, og derfor står der ofte i opskrifter og tilberedningsvejledninger, at du skal vende en bestemt side opad i ovnen. Forskellen er dog lille, fastslår eksperter.
Emballage Den rigtige plastik holder frugt og grønt frisk Forkert emballage kan begrænse fødevarernes holdbarhed. Merete Edelenbos har i mere end 25 år forsket i, hvordan man opbevarer eksempelvis kartofler, gulerødder og jordbær optimalt
Bær Må bærrene koges i egen emballage? Det anbefales at koge frosne bær, før de bruges, da der kan sidde bakterier på bærrene. Det frarådes til gengæld at koge dem i den pose, de er købt i
Annoncørbetalt indhold Quiz: Hvor godt kender du guldæsken og chokoladen? Vi trækker 50 vindere af en guldæske med chokolade Kan din chokoladeviden knække alle spørgsmålene? Vær med i chokoladequizzen og deltag i lodtrækningen om en af de populære guldæsker fra Anton Berg. Konkurrencen slutter 30.11.