Møre koteletter: Sådan intervalgriller du dine koteletter

Saftige koteletter kræver en udskæring på 280 gram. Grillguru Johnny Larsen har deltaget flere gange ved grillverdensmesterskaber og bliver kaldt kotelethviskeren. Se, hvordan han laver perfekt saftige koteletter, og hvilke krydderier man skal bruge.

Opskrift: 

Vælg koteletter, der vejer cirka 280-300 gram

Smør koteletterne i olie, og krydr med flagesalt og baconkrydderi

Grillen skal helst være 225-250 grader varm

Sådan intervalgriller du: 

 

  • Grill koteletten 3 minutter på hver side. 
  • Lad koteletten hvile i 3 minutter væk fra grillen.
  • Steg så 2 minutter på hver side og lad igen hvile i 2 minutter. 

 

Gentag sidste trin, til koteletten har en temperatur på cirka 58-60 grader i midten. Du skal typisk have koteletten på grillen 4-6 gange.