jul

Sådan får du flotte negle til jul

Vil du imponere til årets julefrokost? Så kan du prøve at lægge en fin og julet neglelak. Samvirke har spurgt negleentusiast Anne Jørgensen og fået tips til, hvordan du griber juleneglene an

Sådan gør du:1) Start med at give neglene et lag underlak og brug altid en klar

underlak, da det vil forhindre, at dine negle bliver gule. Desuden

binder den farvede neglelak bedre ovenpå et lag underlak.

2) Oven på underlakken påføres nu et lag rosafarvet lak. Vent cirka 5-6

minutter, inden du fortsætter med fransk manicure.

3) En fransk manicure er at give neglene en hvid kant yderst. Det gør man lettest ved at bruge et stykke negletape eller en negleskabelon, som er specielt designet til fransk manicure. Tapen eller skabelonen har en bøjet facon, så den flugter med neglefaconen.

4) Når du har givet neglene den hvide lakkant, skal du vente i yderligere 3-4 minutter, inden lakken er tør.

5) Så tager du en lille knappenål, som du bruger som en slags pensel. Dyp knappenålen i lakken for hver prik, du ønsker at sætte på neglen.

6) Vent 3-4 minutter eller til prikkerne er tørre.

7) Næste mønster kan nu påføres med en pensel. Du kan bruge en øjenbrynspensel eller en almindelig, lille pensel. Penslen skal altid renses i neglelakfjerner.

8) Husk at penslen skal være helt tør, når den dyppes i den nye neglelak. Hvis der er våde rester af neglelaksfjerner på penslen, kan det ødelægge den lak, du har lagt på.

9) Slut af med et klart lag toplak, da det abeskytter neglene og får den farvede lak til at holde lidt længere. Så skinner neglene også klarere.