Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
Find podcasten Med Mad i Munden på Apple Podcasts Podimo Spotify
Han nok mest kendt som ham fra Aarstiderne, der leverer måltidskasser til en masse danskere. Men Søren Ejlersen er først og fremmest kok – udlært i 80’erne hos en af de store danske kokke, Bo Jakobsen – og senere har han trukket i forklædet og stået bag komfuret med kokke-legenden Erwin Lauterbach. I dag balancerer han mellem titler som forfatter, direktør, landmand og foredragsholder. Og så er han selverklæret forelsket i planter.
Denne episode er lidt som fin vin. Den har nemlig ligget på fad lige siden den blev optaget en diset efterårsmorgen, før nogen kendte til corona, smittetal og hurtigtests – og selvom verden i dag kan føles helt anderledes, så er hovedpersonen med garanti stadig lige så vild med planter og grøntsager.
Lyt til podcasten i afspilleren herover - eller find den i din podcast app.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10