Podcast: Forelsket i grøntsager – med Søren Ejlersen

Med Mad i Munden handler i denne omgang om Søren Ejlersens kærlighed til alt det grønne. Undervejs kommer vi forbi både magi, jordforbindelse og tallet 7. Du kan også blive klogere på 80/20 princippet, som er en af hans helt store kæpheste – og så kan du høre, hvorfor du skal lære at spise den bitre kål

Find podcasten Med Mad i Munden på Apple Podcasts  Podimo  Spotify

 

Han nok mest kendt som ham fra Aarstiderne, der leverer måltidskasser til en masse danskere. Men Søren Ejlersen er først og fremmest kok – udlært i 80’erne hos en af de store danske kokke, Bo Jakobsen – og senere har han trukket i forklædet og stået bag komfuret med kokke-legenden Erwin Lauterbach. I dag balancerer han mellem titler som forfatter, direktør, landmand og foredragsholder. Og så er han selverklæret forelsket i planter.

 

Denne episode er lidt som fin vin. Den har nemlig ligget på fad lige siden den blev optaget en diset efterårsmorgen, før nogen kendte til corona, smittetal og hurtigtests – og selvom verden i dag kan føles helt anderledes, så er hovedpersonen med garanti stadig lige så vild med planter og grøntsager.

 

Lyt til podcasten i afspilleren herover - eller find den i din podcast app.

Læs mere om