Tuntartar

Tuntartar

  • 0 Personer
  • 30 Minutes

Ingredienser

1 stk. tun filet, frisk
1 stk. avocado moden
1 stk. tomat uden skat og kerner
- rødløg finthakket
- sojasauce
- sesamolie
- lime saft og revet skal
- Ristet brød eller sprød brioche

Sådan gør du

  1. 1
    Skær tunen i små tern og opbevar den på køl, indtil den skal bruges.
  2. 2
    Bland tunen i en skål med et par dråber sojasauce, sesamolie, limejuice og limeskal. Bland forsigtigt.
  3. 3
    Skær avocadoen i tern og smag den til med limejuice, en knivspids salt og en smule olivenolie.
  4. 4
    Saml tartaren ved hjælp af en ringform: Læg avocadoen i bunden, tilsæt tuntartaren i midten, og top med tern af tomat.
  5. 5
    Pynt med fint hakket rødløg og evt. friske krydderuter. Server med ristet brød eller sprød brioche.