ANNONCE ANNONCE svinekød Øf øf! Grisen er en populær spise i Danmark. Læs om sprødt flæskesvær, bacon, hjemmelavede frikadeller og livet på gården som gris. Svinekød Fra popler til pølser: Pølserne ender på panden eller grillen, og turen dertil går over både Holstebro og Holmegaard Der er fokus på dyrevelfærd, når poppelgrisene vokser op. Også når de er slagtet og skal laves til pølser, bliver det gjort med kærlighed Svinekød 4 fejl, du gør, når du laver frikadeller Grill Møre koteletter: Sådan intervalgriller du dine koteletter Svinekød Smagen af god tid Svinekød Se stegetider og centrumtemperaturer for kotelet, flæskesteg og andre populære stykker fra grisen Stegetid og centrumtemperatur kan være afgørende for, om dit kød er mørt og lækkert eller tørt og trist. Kød fra gris må (i modsætning til, hvad gamle myter siger) gerne være rosa. På den måde bevarer kødet mest saftighed, og ingen har vel lyst til tørt kød? Hakket svinekød er dog mere udsat for bakteriepåvirkning og skal altid gennemsteges. Her kan du se stegetid og centrumtemperatur for en række forskellige udskæringer af gris Svinekød Sådan steger du bacon perfekt Sprødt og velsmagende. Sådan ønsker enhver baconelsker sit bacon. Samvirke viser dig, hvordan du kan stege bacon på panden, i ovnen og i mikroovnen. Jul Hvordan får man sværen sprød på flæskestegen? Vi har spurgt 3 forskellige eksperter med forstand på sprød svær, hvordan den bedst bliver helt sprød og lækker. Så er du sikker på succes med flæskestegen ved julemiddagen.
Svinekød Fra popler til pølser: Pølserne ender på panden eller grillen, og turen dertil går over både Holstebro og Holmegaard Der er fokus på dyrevelfærd, når poppelgrisene vokser op. Også når de er slagtet og skal laves til pølser, bliver det gjort med kærlighed
Svinekød Se stegetider og centrumtemperaturer for kotelet, flæskesteg og andre populære stykker fra grisen Stegetid og centrumtemperatur kan være afgørende for, om dit kød er mørt og lækkert eller tørt og trist. Kød fra gris må (i modsætning til, hvad gamle myter siger) gerne være rosa. På den måde bevarer kødet mest saftighed, og ingen har vel lyst til tørt kød? Hakket svinekød er dog mere udsat for bakteriepåvirkning og skal altid gennemsteges. Her kan du se stegetid og centrumtemperatur for en række forskellige udskæringer af gris
Svinekød Sådan steger du bacon perfekt Sprødt og velsmagende. Sådan ønsker enhver baconelsker sit bacon. Samvirke viser dig, hvordan du kan stege bacon på panden, i ovnen og i mikroovnen.
Jul Hvordan får man sværen sprød på flæskestegen? Vi har spurgt 3 forskellige eksperter med forstand på sprød svær, hvordan den bedst bliver helt sprød og lækker. Så er du sikker på succes med flæskestegen ved julemiddagen.
Biodiversitet Kan du undvære ørnen, gråspurven og et par sommerfugle? Havørne, ulve og bisonokser indtager den danske natur. Normalt er flere af de store dyr et godt tegn på naturens sundhedstilstand, men biodiversiteten er presset. I Danmark er flere arter truede end nogensinde før
Biodiversitet Biodiversitetsquiz - vind plakater med dagsommerfugle eller vilde orkideer Hvilke sommerfugl er der blevet flere af? Og hvor holder mellemflagspætten især til? Gæt med i Samvirkes quiz om biodiversitet og vind plakater med enten Danmarks dagsommerfugle eller vilde orkideer. Konkurrencen slutter 27. juli 2023.
Biodiversitet Få mere biodiversitet i haven: Opfør dig som et stort dyr Leg ulv, rådyr eller bisonokse i din have, hvis du vil have mere biodiversitet. Og lad endeligt bare plæneklipperen stå så - helst det meste af sommersæsonen. Sådan lyder to af eksperternes råd til, hvad du skal gøre, hvis du vil have mere biodiversitet i haven
Biodiversitet Biodiversitet: Sådan får du masser af liv og sommerfugle på altanen og i den lille have Du behøver ikke en kæmpe have for at hjælpe biodiversiteten på vej. Sørg for at have masser af forskellige planter, der blomstrer på forskellige tidspunkter, i dine altankasser eller krukker. Ann Berit Frostholm fra Danmarks Naturfredningsforening giver dig gode råd til, hvordan du indretter altanen eller den lille have, så den tiltrækker insekter og sommerfugle og dermed pibler af liv.
Kræsenhed Kræsen? Mød Noah, der primært spiste spegepølse og pasta som barn, og nu spiser det meste fra menukortet