Redaktionen anbefaler
![Steven Olsen er kåret som årets kassedame m/k 2024](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-05/Steven.jpg.jpeg?itok=RO02NYz1)
![Laura Bilde i molssofaen](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-12/Molssofaen-liste.jpg.jpeg?itok=obgrtACM)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-12/pernille-skipper.jpg.jpeg?itok=jMUehLOe)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2023-11/Sommerhus-Skagen.jpg.jpeg?itok=27_dLqGj)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2023-03/jordbaer-8.jpg.jpeg?itok=IfL2me9t)
![Grøn basilikum står skarpt](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-09/Krydderurter---basilikum-visner.jpg.jpeg?itok=pjwKpNxG)
Skal du have succes med sprød svær, er det vigtigt, at du skærer gennem fedtlaget - og kun fedtlaget - på hele flæskestegen. Tjek, om slagteren har gjort det rigtigt og dybt nok, hvis du køber flæskestegen klar til at putte i ovnen.
Læs også: Flæskesteg med sprød svær på grillen
Sådan får du sprød svær på flæskesteg
Artiklen blev første gang udgivet i Samvirkes december-udgave i 2006. Der er tilføjet nye links, billeder og tips i julen 2014.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10