Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
Det skal du bruge:
Sådan gør du:
Skær dybe riller i tomaterne uden at skære helt igennem. Lad afstanden mellem rillerne være 4-5 mm.
Vælg et aflangt stykke mozzarella, du kan skære skiver af. Er tomaten stor, kan der være en hel skive ost i hvert mellemrum. Er tomaten mindre, skal ostestykkerne tilpasses derefter.
Rist pinjekernerne kort på en pande. Pynt bæltedyret med pinjekernerne, grøn pesto og blade af frisk basilikum.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10