Skiver til panden
Skinkeschnitzel, 1 cm
Brunes hurtigt på hver side ved høj varme. Skru ned og steg ved god varme 1 til 1 1/2 minut på hver side, hvis skinkeschnitzlen skal være rosa, 1 1/2 til 2 minutter, hvis den skal være gennemstegt. Samlet stegetid: 3-4 minutter ved rosastegning, 4-5 minutter ved gennemstegning. Centrumtemperatur på 59-62 C giver rosa kød.
Svinekotelet, 2 cm
Brunes 1 minut på hver side ved høj varme. Skru ned og steg ved god varme 2 1/2 til 3 minutter på hver side. Samlet stegetid: 7-8 minutter. Centrumtemperatur på 59-62 C giver rosa kød.
Nakkekotelet, 1 1/2 cm
Brunes 1 minut på hver side ved høj varme. Skru ned og steg ved god varme 4-5 minutter på hver side. Samlet stegetid: 10-12 minutter. Centrumtemperatur på 59-62 C giver rosa kød.
Fadkotelet, 1 cm
Brunes 1/2 minut på hver side ved høj varme. Skru ned og steg ved god varme 1 1/2 til 2 minutter på hver side. Samlet stegetid: 4-5 minutter. Centrumtemperatur på 59-62 C giver rosa kød.
Medaljon af svinefilet, 2 1/2 cm
Brunes 1 minut på hver side ved høj varme. Skru ned og steg ved god varme 1 1/2 minut på hver side ved rosa, 2 minutter på hver side ved gennemstegt medaljon. Samlet stegetid: 5 minutter ved rosa, 6 minutter ved gennemstegt medaljon. Centrumtemperatur på 59-62 C giver rosa kød.
Mørbradbøf af svinekød, 3 cm
Brunes 1 minut på hver side ved høj varme. Skru ned og steg ved god varme 2 1/2 til 3 minutter på hver side ved rosa mørbradbøf, 3-4 minutter på hver side ved gennemstegt mørbradbøf. Samlet stegetid: 7-8 minutter ved rosa mørbradbøf, 8-10 minutter ved gennemstegt mørbradbøf. Centrumtemperatur på 59-62 C giver rosa kød.