ANNONCE ANNONCE svinekød Øf øf! Grisen er en populær spise i Danmark. Læs om sprødt flæskesvær, bacon, hjemmelavede frikadeller og livet på gården som gris. Svinekød Fra popler til pølser: Pølserne ender på panden eller grillen, og turen dertil går over både Holstebro og Holmegaard Der er fokus på dyrevelfærd, når poppelgrisene vokser op. Også når de er slagtet og skal laves til pølser, bliver det gjort med kærlighed Svinekød 4 fejl, du gør, når du laver frikadeller Grill Møre koteletter: Sådan intervalgriller du dine koteletter Svinekød Smagen af god tid Svinekød Se stegetider og centrumtemperaturer for kotelet, flæskesteg og andre populære stykker fra grisen Stegetid og centrumtemperatur kan være afgørende for, om dit kød er mørt og lækkert eller tørt og trist. Kød fra gris må (i modsætning til, hvad gamle myter siger) gerne være rosa. På den måde bevarer kødet mest saftighed, og ingen har vel lyst til tørt kød? Hakket svinekød er dog mere udsat for bakteriepåvirkning og skal altid gennemsteges. Her kan du se stegetid og centrumtemperatur for en række forskellige udskæringer af gris Svinekød Sådan steger du bacon perfekt Sprødt og velsmagende. Sådan ønsker enhver baconelsker sit bacon. Samvirke viser dig, hvordan du kan stege bacon på panden, i ovnen og i mikroovnen. Jul Hvordan får man sværen sprød på flæskestegen? Vi har spurgt 3 forskellige eksperter med forstand på sprød svær, hvordan den bedst bliver helt sprød og lækker. Så er du sikker på succes med flæskestegen ved julemiddagen.
Svinekød Fra popler til pølser: Pølserne ender på panden eller grillen, og turen dertil går over både Holstebro og Holmegaard Der er fokus på dyrevelfærd, når poppelgrisene vokser op. Også når de er slagtet og skal laves til pølser, bliver det gjort med kærlighed
Svinekød Se stegetider og centrumtemperaturer for kotelet, flæskesteg og andre populære stykker fra grisen Stegetid og centrumtemperatur kan være afgørende for, om dit kød er mørt og lækkert eller tørt og trist. Kød fra gris må (i modsætning til, hvad gamle myter siger) gerne være rosa. På den måde bevarer kødet mest saftighed, og ingen har vel lyst til tørt kød? Hakket svinekød er dog mere udsat for bakteriepåvirkning og skal altid gennemsteges. Her kan du se stegetid og centrumtemperatur for en række forskellige udskæringer af gris
Svinekød Sådan steger du bacon perfekt Sprødt og velsmagende. Sådan ønsker enhver baconelsker sit bacon. Samvirke viser dig, hvordan du kan stege bacon på panden, i ovnen og i mikroovnen.
Jul Hvordan får man sværen sprød på flæskestegen? Vi har spurgt 3 forskellige eksperter med forstand på sprød svær, hvordan den bedst bliver helt sprød og lækker. Så er du sikker på succes med flæskestegen ved julemiddagen.
Fødevarer Længe leve tilbudsavisen Den ugentlige tilbudsavis er flere gange dømt død, men stigende priser og danskernes store kærlighed til et skarpt tilbud på æg, smør og kaffe bliver ved med at holde den i live
Reklamer Tilbudsjagt: ”Jeg vil hellere købe flere pakker smør til 6 kr. og lægge dem i fryseren, end jeg vil betale 30 kr. for én pakke” Der kan være mange penge at spare, hvis man planlægger sine indkøb efter tilbudsaviserne. Kogebogsforfatter og influencer Kristine Melgaard-Mani giver her sine bedste tips til, hvordan man navigerer i tilbudsjunglen og handler ind efter de gule priser
Reklamer Halvdelen siger nej til tilbudsaviserne, men her bor dem, der elsker avisen med ugens tilbud Askø, Anholt, Dannemare og Brenderup. Her elsker indbyggerne tilbudsaviser i langt højere grad en resten af Danmark, hvor halvdelen siger nej til at modtaget hele bundtet af tilbud i postkassen hver uge
Coop Video: Se Brugsens gamle reklamefilm "Når blot man køber sit mel i Brugsen", sang Daimi i 1970'ernes reklamefilm for Safirmel, som også lovede gode brød! Se også reklamefilm for Danefrost, Cirkelkaffe - og hør Ulf Pilgaard fortælle om blandt andet Samvirkes og strømpebuksers fortræffeligheder.