Pæreopskrifter: 4 dejlige retter med skønne pærer
Sensommer og tidligt efterår er sæson for pærer, som både kan bruges i det søde køkken og i det salte.
Citron og kardemommesyltede pærer
Der er temmelig langt fra supermarkedets dåsepærer og til disse hjemmesyltede pærer, du kan spise med kold flødeskum. Brug dem også til den gamle klassiker, Poire Belle-Hélène, med chokoladesauce og god vaniljeis.
Se opskriften
Pizza bianca med pære og gedeost
Skarp smag af gedeost, søde pærer, stærk chili og bitterhed fra frisk rucola og voila: Du har en superlækker pizza. Kniber det med tiden, kan du sagtens bruge en købt, fersk pizzadej.
Se opskriften
Pærekage til mange
Lav en pærekage til skolefest eller til fredagskagen på arbejdet – den er nem og smager vidunderligt at pære og nødder.
Se opskriften
Kylling i kokoskarrysauce med pæresalat og ris
Kylling og karry går virkelig godt i spænd, og denne ret kan sagtens laves på en travl hverdagsaften. Med de to slags pære i salaten får du både det bløde og sprøde. Er der chiliforskrækkede (børn eller voksne) i husstanden, kan skiver af chili serveres i en lille skål ved siden af salaten.
Se opskriften



