Anderledes og helt fantastisk aftensmad. Pærerne skal være bløde, men ikke splattede, så er de perfekte til den sprøde, salte kylling.
4 Personer
Ingredienser
1 stk.
kylling
-
salt og peber
1 spsk.
olie
3 dl
basmatiris
2 stk.
løg
2 stk.
pærer
-
Saft fra ½ citron
-
et par stilke estragon
4 fed
hvidløg
1 spsk.
olie
50 g
smør
ANNONCE
Sådan gør du
1
Sæt ovnen på 200 grader. Læg et bagepapir i bunden af en bradepande, og læg kyllingen på. Krydr med salt og peber, og hæld 1 spiseske olie hen over kyllingen
2
Steg kyllingen, til den er gennemstegt. Begynd at holde øje efter 50 minutter. Skindet skal være fint og gyldent, og hvis du kan dreje lidt på lårbenet, er den gennemstegt
3
Sæt risene over efter anvisning på emballagen.
4
Skær løg i både, og svits i olie på en pande
5
Skær pærer i både, og vend dem med løg. Vend med citronsaft og estragon, og svits blandingen videre i cirka 8 minutter, til ingredienserne er møre
6
Skær hvidløg i skiver, og vend dem i olie på en pande. Svits dem gyldne i olie, og skru ned for varmen
7
Lad smørret smelte på panden med hvidløget. Det skal ikke brunes
8
Del kyllingen i mindre stykker, server med ris, pæreblanding og drys til sidst hvidløg henover sammen med lidt smør