Kylling i kokoskarrysauce med pæresalat og ris
AFTENSMAD

Kylling i kokoskarrysauce med pæresalat og ris

Kylling og karry går virkelig godt i spænd, og denne ret kan sagtens laves på en travl hverdagsaften. Med de to slags pære i salaten får du både det bløde og sprøde. Er der chiliforskrækkede (børn eller voksne) i husstanden, kan skiver af chili serveres i en lille skål ved siden af salaten.
  • 4 Personer

Ingredienser

8 stk. kyllingeoverlår
lidt olie
6 stk. 
skalotteløg
1 spsk. karry
1 dåse kokosmælk
1 stk. hønseboullion
3 dl. vand
1 stk. saft af citron
lidt salt og sort peber
3 dl. basmatiris

Salat

1 stk. pære (der skal koges)
1 stk. saft af citron
3 dl. vand
1 stk. pære (rå)
lidt koriander eller persille
2 tsk. lidt snittet rød chili

Sådan gør du

  1. 1
    Brun kyllingen godt i en høj pande eller gryde.  
  2. 2
    Skær løg i mindre stykker, og svits med. Tilføj karry, kokosmælk, bouillon og vand. Lad simre i cirka 20 minutter. Kyllingen skal være gennemstegt. Smag til med citronsaft, salt og peber.  
  3. 3
    Kog risen efter anvisning på emballagen.  
  4. 4
    Skræl en pære, og skær den igennem. Kom i en lille gryde sammen med citronsaft og vand.  
  5. 5
    Lad simre i 5-6 minutter. Afkøl i vandet. Skær den kogte pære i tynde skiver.  
  6. 6
    Skær den rå pære med skal i tynde skiver. Bland sammen i en skål, og tilføj urter og chili.

Tip!

Brug både kogte og rå pærer i din salat. Det giver skøn kontrast.