Kylling i kokoskarrysauce med pæresalat og ris
- 4 Personer
Ingredienser
8 stk. | kyllingeoverlår |
lidt | olie |
6 stk. | skalotteløg |
1 spsk. | karry |
1 dåse | kokosmælk |
1 stk. | hønseboullion |
3 dl. | vand |
1 stk. | saft af citron |
lidt | salt og sort peber |
3 dl. | basmatiris |
Salat
1 stk. | pære (der skal koges) |
1 stk. | saft af citron |
3 dl. | vand |
1 stk. | pære (rå) |
lidt | koriander eller persille |
2 tsk. | lidt snittet rød chili |
Sådan gør du
-
1Brun kyllingen godt i en høj pande eller gryde.
-
2Skær løg i mindre stykker, og svits med. Tilføj karry, kokosmælk, bouillon og vand. Lad simre i cirka 20 minutter. Kyllingen skal være gennemstegt. Smag til med citronsaft, salt og peber.
-
3Kog risen efter anvisning på emballagen.
-
4Skræl en pære, og skær den igennem. Kom i en lille gryde sammen med citronsaft og vand.
-
5Lad simre i 5-6 minutter. Afkøl i vandet. Skær den kogte pære i tynde skiver.
-
6Skær den rå pære med skal i tynde skiver. Bland sammen i en skål, og tilføj urter og chili.
Tip!
Brug både kogte og rå pærer i din salat. Det giver skøn kontrast.