Kylling i kokoskarrysauce med pæresalat og ris
Kylling og karry går virkelig godt i spænd, og denne ret kan sagtens laves på en travl hverdagsaften. Med de to slags pære i salaten får du både det bløde og sprøde. Er der chiliforskrækkede (børn eller voksne) i husstanden, kan skiver af chili serveres i en lille skål ved siden af salaten.

- 4 Personer
Ingredienser
8 stk | kyllingeoverlår |
lidt | olie |
6 stk | skalotteløg |
1 spsk. | karry |
1 dåse | kokosmælk |
1 stk. | hønseboullion |
3 dl. | vand |
1 stk. | saft af citron |
lidt | salt og sort peber |
3 dl. | basmatiris |
Salat
1 stk. | pære (der skal koges) |
1 stk. | saft af citron |
3 dl. | vand |
1 stk. | pære (rå) |
lidt | koriander eller persille |
2 tsk. | lidt snittet rød chili |
Sådan gør du
- 1.Brun kyllingen godt i en høj pande eller gryde.
- 2.Skær løg i mindre stykker, og svits med. Tilføj karry, kokosmælk, bouillon og vand. Lad simre i cirka 20 minutter. Kyllingen skal være gennemstegt. Smag til med citronsaft, salt og peber.
- 3.Kog risen efter anvisning på emballagen.
- 4.Skræl en pære, og skær den igennem. Kom i en lille gryde sammen med citronsaft og vand.
- 5.Lad simre i 5-6 minutter. Afkøl i vandet. Skær den kogte pære i tynde skiver.
- 6.Skær den rå pære med skal i tynde skiver. Bland sammen i en skål, og tilføj urter og chili.
Tip!
Brug både kogte og rå pærer i din salat. Det giver skøn kontrast.