Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
8 stk | kyllingeoverlår |
lidt | olie |
6 stk | skalotteløg |
1 spsk. | karry |
1 dåse | kokosmælk |
1 stk. | hønseboullion |
3 dl. | vand |
1 stk. | saft af citron |
lidt | salt og sort peber |
3 dl. | basmatiris |
1 stk. | pære (der skal koges) |
1 stk. | saft af citron |
3 dl. | vand |
1 stk. | pære (rå) |
lidt | koriander eller persille |
2 tsk. | lidt snittet rød chili |
Brug både kogte og rå pærer i din salat. Det giver skøn kontrast.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10