Porrer med honning og sennepsdressing
SNACKS OG TILBEHøR

Porrer med honning og sennepsdressing

Porrer kan godt være en lidt overset grøntsag, fordi den er skarp i smagen, når den er rå. Når du koger den, forsvinder det skarpe, og i retten her går den så fint i spænd med honning og pære.
  • 4 Personer

Ingredienser

8 stk. porrer

Dressing

2 spsk. honning
2 spsk. dijonsennep
2 spsk. avocadoolie
lidt salt og sort peber
50 g pinjekerner
1 stk. pære
1 bundt bredbladet persille

Sådan gør du

  1. 1
    Ordn porrerne, og kog dem møre i cirka 8 minutter. 
  2. 2
    Tag op og afkøl let, før du skærer dem lige over. 
  3. 3
    Rør dressingen sammen. 
  4. 4
    Rist pinjekerner, og skær pæren i tynde skiver. 
  5. 5
    Anret porrer med skærefladen opad. Dekorer med pærer, dressing, pinjekerner og persille.

Tip!

Honning og sennepsdressingen er også god til en kyllingesalat.