Porrer kan godt være en lidt overset grøntsag, fordi den er skarp i smagen, når den er rå. Når du koger den, forsvinder det skarpe, og i retten her går den så fint i spænd med honning og pære.
4 Personer
Ingredienser
8
porrer
50 g
pinjekerne
1
pære
1 bundt
bredbladet persille
Dressing
2 spsk.
honning
2 spsk.
dijonsennep
2 spsk.
avocadoolie
lidt
salt og sort peber
ANNONCE
Sådan gør du
1
Ordn porrerne, og kog dem møre i cirka 8 minutter.
2
Tag dem op, og lad dem køle let af. Flæk dem derefter på langs.
3
Rist pinjekernerne, og skær pæren i tynde skiver.
4
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen.
5
Anret porrerne med skærefladen opad. Dekorer med pæreskiver, dressing og pinjekerner, og pynt med bredbladet persille.
Tip!
Honning- og sennepsdressingen er også god til en kyllingesalat.