Porrer med honning og sennepsdressing

Porrer kan godt være en lidt overset grøntsag, fordi den er skarp i smagen, når den er rå. Når du koger den, forsvinder det skarpe, og i retten her går den så fint i spænd med honning og pære.
Porrer med honning og sennepsdressing
  • 4 Personer

Ingredienser

8 stk porrer

Dressing

2 spsk. honning
2 spsk. dijonsennep
2 spsk. avocadoolie
lidt salt og sort peber
50 g pinjekerner
1 stk. pære
1 bundt bredbladet persille

Sådan gør du

  1. 1.Ordn porrerne, og kog dem møre i cirka 8 minutter. 
  2. 2.Tag op og afkøl let, før du skærer dem lige over. 
  3. 3.Rør dressingen sammen. 
  4. 4.Rist pinjekerner, og skær pæren i tynde skiver. 
  5. 5.Anret porrer med skærefladen opad. Dekorer med pærer, dressing, pinjekerner og persille.

Tip!

Honning og sennepsdressingen er også god til en kyllingesalat.

Se, hvad vi ellers skriver om: #passer til sæsonen, #snacks og tilbehør, #forret, #få ingredienser, #gæstemad og fest og #snack ordentligt