Gedeostpakker med tomat- og timiancreme
- 4 Personer
Ingredienser
3 stk. | tomater |
lidt | olie |
4 stilke | timian |
4 spsk. | olivenolie |
1 tsk. | rødvinseddike |
1 tsk. | honning |
lidt | salt og sort peber |
2 stk. | filodej (2 ark) |
2 spsk. | smeltet smør |
8 skiver | gedeost |
4 stk. | gulerødder |
1 stk. | pære |
Sådan gør du
-
1Skær tomaterne i både, og svits i olie på en pande.
-
2Rib stilkene, og drys timian på panden. Vend rundt, og kom op i en blender. Tilføj olie, og blend til en creme. Smag til med eddike, honning, salt og peber.
-
3Pensl filodejen med smør, og klip i 8 stykker.
-
4Pak hvert stykke ost ind i dej, og steg sprøde i smør.
-
5Høvl gulerødderne, og steg dem i olie.
-
6Skær pæren i tynde skiver.
-
7Servér pakkerne varme til gulerødder, pære og creme.