20 opskrifter med kapers
De salte kapers er især kendt fra smørrebrød, hvor de ofte dukker op. Vi har fundet 20 opskrifter op med blomsterknoppen, også nogle gamle kendinger fra frokostbordet.
Pariserbøf
Canneloni med tomat og kaperssauce
Rul lasagneplader til canneloni, bages nemt med i en ildfast form
Se opskriften
Blomkålssalat med bulgur og stegt laks
Vælg grove grøntsager som blomkål og smag til med friske krydderurter. Laks er en fed fisk, som indeholder godt med det sunde fedt og vitaminet D.
Se opskriften
Tapas med knækbrød og rugbrød
Tapas er spansk og betyder egentlig "låg". De delikate brødstykker placerede spanierne oprindeligtpå deres drikkevarer, så der ikke kom fluer i. Her er ingen fluer, men vi nyder alligevel denne skønne tapas.
Se opskriften
Bøf med fennikel og ristede kapers
Pasta med hurtig pandemad af ristede kapers, bøfkød, grønkålsblade og fennikel.
Se opskriften
Sellerisalat
Bøf Lindstrøm med ovnstegte kartoffeltern og spæde salater
Flæskesteg med marinerede kartofler med bønner og kapers
Karrysild med æbler, løg og kapers
Rød sild med nye kartofler, rødløg, kapers og creme
Tacchino tonnato/Kold kalkunbryst med tunsauce
Tunsteak med kapers, rødløg og citron og grønne bønner
Torsk med nye kartofler og stegte kapers
Smager dejligt med lidt smeltet smør. Vi steger kapers i olie, fordi stegning i olie giver dem en ny og spændende smag, som passer ekstra godt til torsken.
Se opskriften
Rørt oksetatar
Fuld af smag og med en blød konsistens - traditionelt serveres den med fritter til, men ristet grovbrød eller en sprød salat med olie/eddike-dressing fungerer også virkelig godt.
Se opskriften
Vitello Tonnatto
Klassisk italiener, som der ikke er nogen grundt til at lave om på. Kalvekød med tunsauce får du her til 4 personer.
Se opskriften

















Se, hvad vi ellers skriver om: #opskrifter