Pasta i fad med feta og cherrytomater
HURTIG AFTENSMAD

Pasta i fad med feta og cherrytomater

Det bliver ikke nemmere: Alle ingredienser skal blot i et fad, og vupti, så er der aftensmad på 35 minutter. Opskrift og foto stammer fra bogen "Solo" af Ditte Ingemann.
  • 1 Person

Ingredienser

100 g spaghetti
100 g feta
1 stk. rødløg lille
2 stk hvidløg fed
17 g cherrytomater
25 g sorte oliven uden sten
1 spsk. kapers
2 spsk. olivenolie
- salt
- peber

- frisk basilikum

Sådan gør du

  1. 1
    Hak løget fint, riv hvidløget, og skær tomaterne i halve. Tænd ovnen på 180 grader, varmluft. Smør et ildfast fad med en smule olie.
  2. 2
    Læg spaghetti i fadet og top med feta (i et helt stykke), løg, hvidløg, tomater, oliven og kapers.
  3. 3
    Hæld 2 dl vand i fadet, top med olivenolie, og krydr godt med salt og peber.
  4. 4
    Bag fadet i ovnen i 30-35 minutter. Tag fadet ud af ovnen, og vend forsigtigt det hele godt rundt. Top med frisk basilikum eller andre friske urter. Skal det være ekstra lækkert, så riv en smule parmesan henover inden servering.