Pasta i fad med feta og cherrytomater
- 1 Person
Ingredienser
100 g | spaghetti |
100 g | feta |
1 stk. | rødløg lille |
2 stk | hvidløg fed |
17 g | cherrytomater |
25 g | sorte oliven uden sten |
1 spsk. | kapers |
2 spsk. | olivenolie |
- | salt |
- | peber |
- | frisk basilikum |
Sådan gør du
-
1Hak løget fint, riv hvidløget, og skær tomaterne i halve. Tænd ovnen på 180 grader, varmluft. Smør et ildfast fad med en smule olie.
-
2Læg spaghetti i fadet og top med feta (i et helt stykke), løg, hvidløg, tomater, oliven og kapers.
-
3Hæld 2 dl vand i fadet, top med olivenolie, og krydr godt med salt og peber.
-
4Bag fadet i ovnen i 30-35 minutter. Tag fadet ud af ovnen, og vend forsigtigt det hele godt rundt. Top med frisk basilikum eller andre friske urter. Skal det være ekstra lækkert, så riv en smule parmesan henover inden servering.