Nem salat med brød til forret, frokost eller madpakken. Brug gode, solmodne tomater og frisk, aromatisk basilikum for mest mulig smag. Denne opskrift er udviklet af Fuldkornspartnerskabet og lever op til fuldkornslogoet.
4 Personer
Ingredienser
150 g
fuldkornsbrød fx fluets
700 g
tomater
1 bundt
basilikum
1 stk.
rødløg
2 fed
hvidløg
1 spsk.
olivenolie
1.5 spsk.
rødvinseddike eller balsamicoeddike
1 tsk.
flagesalt
lidt
peber
30 g
kapers
ANNONCE
Sådan gør du
1
Skær eller riv brødet i grove stykker, og fordel det på en bageplade med bagepapir. Bag det i ovnen ved 170°C i 15 min. til det er helt tørt. Tag brødet ud, og lad det køle af.
2
Skær imens tomaterne i grove stykker. Hak basilikum. Pil og hak løget. Pres hvidløget.
3
Rør en dressing af olie, eddike, salt og peber. Bland brød, tomater, basilikum, rødløg, hvidløg, kapers og dressing. Lad salaten trække ca. 10 min., inden den serveres.