Panzanellasalat med fuldkornsbrød
- 4 Personer
Ingredienser
150 g | fuldkornsbrød fx fluets |
700 g | tomater |
1 bundt | basilikum |
1 stk. | rødløg |
2 fed | hvidløg |
1 spsk. | olivenolie |
1.5 spsk. | rødvinseddike eller balsamicoeddike |
1 tsk. | flagesalt |
lidt | peber |
30 g | kapers |
Sådan gør du
-
1Skær eller riv brødet i grove stykker, og fordel det på en bageplade med bagepapir. Bag det i ovnen ved 170°C i 15 min. til det er helt tørt. Tag brødet ud, og lad det køle af.
-
2Skær imens tomaterne i grove stykker. Hak basilikum. Pil og hak løget. Pres hvidløget.
-
3Rør en dressing af olie, eddike, salt og peber. Bland brød, tomater, basilikum, rødløg, hvidløg, kapers og dressing. Lad salaten trække ca. 10 min., inden den serveres.