Asparges tonnato
FROKOST

Asparges tonnato

Rigtig italiensk Vitello Tonnato er tynde skiver kalvekød med masser af cremet tunsauce på toppen. Her er kalven skiftet ud med lækre og sunde asparges i en sommerlig forret eller let anretning til frokost.  
  • 4 Personer

Ingredienser

2 dåser tun i olie
4 spsk. mayonnaise
4 spsk. kapers
2 spsk. olivenolie
lidt citronsaft
8 stk. hvide asparges
1 stk. bundt grønne asparges
lidt kapersbær
lidt lime eller citron
lidt persille

Sådan gør du

  1. 1
    Afdryp tunen og kom i en blender sammen med mayonnaise, kapers og olie. Blend sammen og smag til med citronsaft.  
  2. 2
    Skræl de hvide asparges og skær den nederste del fra. Kog møre i letsaltet vand i cirka 5 minutter. Bræk den nederste trævlede del fra de grønne og kog møre i cirka 1 minut.
  3. 3
    Skyl aspargesene i koldt vand og afdryp.  
  4. 4
    Server med tunen, kapersbær, lime og persille.