Redaktionen anbefaler






1 kg | kartofler gerne nye, hvis det er den tid på året |
3 spsk. | groft salt |
2 stk. | æggeblommer |
0.5 tsk. | flagesalt |
3 spsk. | hvidvinseddike evt. estragoneddike |
1 spsk. | dijonsennep |
1 bundt | estragon finthakket |
lidt | friskkværnet peber |
1.5 dl | vindruekerneolie |
1 dl | drænet yoghurt 10% |
1 dl | kapers drænet for overflødig væde |
1 stk. | spidskål eller hvidkål |
4 stk. | gulerødder |
2 stk. | forårsløg |
2 stk. | æbler |
200 g | knoldselleri kan undværes |
100 g | valnødder |
0.5 dl | drænet yoghurt 10% |
1 dl | god mayonnaise |
1 spsk. | dijonsennep |
1 stk. | citronsaft (af 1 stk. citron) |
1 spsk. | flydende honning eller ahornsirup |
lidt | flagesalt |
lidt | friskkværnet peber |
1 håndfuld | finthakkede urter estragon, bredbladet persille eller frisk timian, evt. blandet |
Tricket til en god coleslaw er ikke at rive gulerødderne men i stedet skære dem julienne, dvs i tynde strimler. Det giver et crunch og en sprød konsistens, som er god. Du kan bruge en julienne-skræller, som er til at få for en billig penge.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10