Redaktionen anbefaler
  
  
  
  
  
  
          | 1 kg | kartofler gerne nye, hvis det er den tid på året | 
| 3 spsk. | groft salt | 
| 2 stk. | æggeblommer | 
| 0.5 tsk. | flagesalt | 
| 3 spsk. | hvidvinseddike evt. estragoneddike | 
| 1 spsk. | dijonsennep | 
| 1 bundt | estragon finthakket | 
| lidt | friskkværnet peber | 
| 1.5 dl | vindruekerneolie | 
| 1 dl | drænet yoghurt 10% | 
| 1 dl | kapers drænet for overflødig væde | 
| 1 stk. | spidskål eller hvidkål | 
| 4 stk. | gulerødder | 
| 2 stk. | forårsløg | 
| 2 stk. | æbler | 
| 200 g | knoldselleri kan undværes | 
| 100 g | valnødder | 
| 0.5 dl | drænet yoghurt 10% | 
| 1 dl | god mayonnaise | 
| 1 spsk. | dijonsennep | 
| 1 stk. | citronsaft (af 1 stk. citron) | 
| 1 spsk. | flydende honning eller ahornsirup | 
| lidt | flagesalt | 
| lidt | friskkværnet peber | 
| 1 håndfuld | finthakkede urter estragon, bredbladet persille eller frisk timian, evt. blandet | 
Tricket til en god coleslaw er ikke at rive gulerødderne men i stedet skære dem julienne, dvs i tynde strimler. Det giver et crunch og en sprød konsistens, som er god. Du kan bruge en julienne-skræller, som er til at få for en billig penge.