Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
1 kg | kartofler gerne nye, hvis det er den tid på året |
3 spsk. | groft salt |
2 stk | æggeblommer |
0.5 tsk. | flagesalt |
3 spsk. | hvidvinseddike evt. estragoneddike |
1 spsk. | dijonsennep |
1 bundt | estragon finthakket |
lidt | friskkværnet peber |
1.5 dl. | Vindruekerneolie |
1 dl. | drænet yoghurt 10 % |
1 dl. | kapers drænet for overflødig væde |
1 stk. | spidskål eller hvidkål |
4 stk | gulerødder |
2 stk | forårsløg |
2 stk | æbler |
200 g | knoldselleri kan undværes |
100 g | valnødder |
0.5 dl. | drænet yoghurt 10 % |
1 dl. | god mayonnaise |
1 spsk. | dijonsennep |
1 stk. | citronsaft (af 1 stk. citron) |
1 spsk. | flydende honning eller ahornsirup |
lidt | flagesalt |
lidt | friskkværnet peber |
1 håndfuld | finthakkede urter estragon, bredbladet persille eller frisk timian, evt. blandet |
Tricket til en god coleslaw er ikke at rive gulerødderne men i stedet skære dem julienne, dvs i tynde strimler. Det giver et crunch og en sprød konsistens, som er god. Du kan bruge en julienne-skræller, som er til at få for en billig penge.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10