Redaktionen anbefaler






400 g | fiskefars gerne blandet laks og torsk |
0.75 stk. | revet skal af økologisk citron kan udelades |
3 spsk. | hvedemel |
3 dl | rasp |
- | neutral olie til stegning |
200 g | 18% creme fraiche |
2 spsk. | mayonnaise |
2 tsk. | dijonsennep |
1 spsk. | kapers hakkede |
1 bundt | dild hakket |
4 stængler | frisk grønkål |
1 spsk. | olivenolie |
1 spsk. | æbleeddike |
- | salt og sort peber |
4 stk. | Burgerboller lune |
Du kan også lave fiskeburgeren med filet af f.eks. torsk eller mørksej i stedet for fars, så skal den blot dobbeltpaneres. Dvs. den først dyppes i mel, så æg og til sidst vendes i rasp. Herefter steges den som beskrevet.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10