Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
400 g | fiskefars gerne blandet laks og torsk |
0.75 stk. | revet skal af økologisk citron kan udelades |
3 spsk. | hvedemel |
3 dl. | rasp |
- | neutral olie til stegning |
200 g | 18% creme fraiche |
2 spsk. | mayonnaise |
2 tsk. | dijonsennep |
1 spsk. | kapers hakkede |
1 bundt | dild hakket |
4 stængler | frisk grønkål |
1 spsk. | olivenolie |
1 spsk. | æbleeddike |
- | salt og sort peber |
4 stk | Burgerboller lune |
Du kan også lave fiskeburgeren med filet af f.eks. torsk eller mørksej i stedet for fars, så skal den blot dobbeltpaneres. Dvs. den først dyppes i mel, så æg og til sidst vendes i rasp. Herefter steges den som beskrevet.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10