Bøf med fennikel og ristede kapers
- 4 Personer
Ingredienser
1 dl. | kapers |
1 spsk. | olie |
3 stk. | møre bøffer F.eks. Ribeye |
lidt | olie |
1 stk. | stor fennikel |
6 stk. | friske grønkålsblade |
40 g | smør |
lidt | peber |
250 g | sojabønnepasta Alm. pasta kan også anvendes |
Sådan gør du
-
1Sæt en gryde med pastavand over, og kog pastaen efter anvisning på pakken.
-
2Rist kapers i olie på en pande i 30 sekunder. Hæld kapers fra panden, og tør den ren.
-
3Kog pastaen.
-
4Skær kød i store tern, fennikel i mundrette stykker, og rib grønkålsbladene. Brun kødet på panden i olie, og tag det hurtig op.
-
5Svits fennikel i et par minutter. Tilføj grønkålsblade, og svits det rundt. Vend kødet heri, og lad det blive varmt. Kom smør heri, og lad det smelte. Krydr med peber, men ikke salt.
-
6Server blandingen på en bund af pasta, og top den med kapers.
Tip!
Når du rister dine kapers på en pande, ”brænder” eddiken væk og du får en mindre skarp kapers. Uden eddike smager kapers lidt mere salt.