Bøf med fennikel og ristede kapers
HOVEDRET

Bøf med fennikel og ristede kapers

Pasta med hurtig pandemad af ristede kapers, bøfkød, grønkålsblade og fennikel.
  • 4 Personer

Ingredienser

1 dl. kapers
1 spsk. olie
3 stk. møre bøffer F.eks. Ribeye
lidt olie
1 stk. stor fennikel
6 stk. friske grønkålsblade
40 g smør
lidt peber
250 g sojabønnepasta Alm. pasta kan også anvendes

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt en gryde med pastavand over, og kog pastaen efter anvisning på pakken.  
  2. 2
    Rist kapers i olie på en pande i 30 sekunder. Hæld kapers fra panden, og tør den ren.
  3. 3
    Kog pastaen.  
  4. 4
    Skær kød i store tern, fennikel i mundrette stykker, og rib grønkålsbladene. Brun kødet på panden i olie, og tag det hurtig op.  
  5. 5
    Svits fennikel i et par minutter. Tilføj grønkålsblade, og svits det rundt. Vend kødet heri, og lad det blive varmt. Kom smør heri, og lad det smelte. Krydr med peber, men ikke salt.  
  6. 6
    Server blandingen på en bund af pasta, og top den med kapers.   

Tip!

Når du rister dine kapers på en pande, ”brænder” eddiken væk og du får en mindre skarp kapers. Uden eddike smager kapers lidt mere salt.