Cannelloni med svampe og spinat
- 4 Personer
Tomatsauce
800 g | tomater mosede eller hakkede |
3 spsk. | olivenolie |
2 fed | hvidløg Presset |
1 bundt | basilikum Anvend et lille bundt og hak |
2 spsk. | kapers |
lidt | sukker |
lidt | salt og lidt peber |
Svampefyld
2 spsk. | olivenolie |
1 stk. | løg Finthakket |
1 fed | hvidløg Presset |
300 g | blandede svampe |
500 g | spinat Frisk eller frossent (helbladet) |
125 g | gedeost Smuldret |
Canelloni
500 g | lasagneplader Friske |
250 g | mozarella Frisk mozarella i skiver |
Sådan gør du
-
1Tænd ovnen på 200 grader, og smør et ovnfast fad med olie.
-
2Tomatsauce: Bland tomat, olivenolie, hvidløg og basilikum. Blend igennem med en stavblender. Rør kapers i og smag til med sukker, salt og peber.
-
3Svampefyld: Varm olien på en pande over middel varme, og steg løg og hvidløg klare. Tilsæt svampe og lad dem stege, indtil det hele er gyldent. Kom spinaten på og lad stege, til vandet er fordampet. Smuldr gedeost over og rør rundt, indtil den er smeltet. Smag til med salt og peber.
-
4Hæld kogende vand i et fad. Skær lasagnepladerne i 10-15 cm lange stykker og dyp dem i det varme vand, så de blødgøres.
-
5Læg et par skefulde fyld på hver plade og rul pladen rundt om fyldet. Hæld 1/3 af tomatsaucen i det smurte fad, og læg pastarullerne i. Fordel resten af tomatsaucen over og top til slut med skiver af frisk mozzarella.
-
6Bag retten i ovnen i ca. 25 min., til osten er smeltet og gylden. Servér med grøn salat.