Fladfisk med brunet smør og citron
FROKOST

Fladfisk med brunet smør og citron

Friskfangede skrubber eller rødspætter smager skønt og ser imponerende ud på middagsbordet. Med grillet citron og brunet smør får du rigtig meget smag frem i fisken. Sørg for at få din fiskehandler til at flå fisken på undersiden.
  • 4 Personer
  • 30 Minutes

Ingredienser

4 stk. fisk fladfisk
2 stk. citroner
200 g smør (50 g pr. person)
- krydderurter både stilk og urt
16 spsk. kapers (4 spsk. pr. person)

Sådan gør du

  1. 1
    Få fiskehandleren til at flå skrubben på undersiden.
  2. 2
    Læg skrubben på bageplade med lidt olivenolie, salt og peber, drys oversiden med salt, peber og olivenolie.
  3. 3
    Brun smørret, til det dufter af nødder.
  4. 4
    Halver citronerne og steg dem på tør pande (uden olie), til de er gyldne.
  5. 5
    Steg fisken i 250 grader varm ovn i ca. 10-12 min. Alt efter størrelse.
  6. 6
    Tilsæt hakkede krydderurter og kapers til det brunede smør.
  7. 7
    Server med kogte kartofler og en blandet salat.