Friskfangede skrubber eller rødspætter smager skønt og ser imponerende ud på middagsbordet. Med grillet citron og brunet smør får du rigtig meget smag frem i fisken. Sørg for at få din fiskehandler til at flå fisken på undersiden.
4 Personer
30 Minutes
Ingredienser
4 stk
fisk fladfisk
2 stk
citroner
200 g
smør (50 g pr. person)
-
krydderurter både stilk og urt
16 spsk.
kapers (4 spsk. pr. person)
ANNONCE
Sådan gør du
1
Få fiskehandleren til at flå skrubben på undersiden.
2
Læg skrubben på bageplade med lidt olivenolie, salt og peber, drys oversiden med salt, peber og olivenolie.
3
Brun smørret, til det dufter af nødder.
4
Halver citronerne og steg dem på tør pande (uden olie), til de er gyldne.
5
Steg fisken i 250 grader varm ovn i ca. 10-12 min. Alt efter størrelse.
6
Tilsæt hakkede krydderurter og kapers til det brunede smør.