Spaghetti med krabbe og avocado vendt i urter
Avocado er lækkert i pastaretter. Prøv for eksempel denne, hvor avocadoen er skåret i både, vendt i citronsaft og i selskab med kapers og krabbekød.

- 4 Personer
Ingredienser
400 g | spaghetti |
1 dl. | hvidvin |
1 dl. | piskefløde |
2 dåser | krabbekød |
4 spsk. | kapers |
1 stk. | rødløg. |
2 stk | avocadoer |
0.5 stk. | citron |
1 dl. | hakket persille |
1 spsk. | hakket estragon |
Sådan gør du
- 1.Sæt en gryde med pastavand over og kog pastaen al dente.
- 2.Kom vin og fløde i en gryde og lad simre 5 minutter
- 3.Afdryp krabbekødet og vend i fløden.
- 4.På en pande rister du kapers i hed olie. Tag fra varmen og vend med hakket rødløg.
- 5.Skær avocadoer i både og vend i citron og derefter i urterne.
- 6.Vend afdryppet spaghetti med saucen og server med kapers, løg og avocado.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad