Spaghetti med krabbe og avocado vendt i urter
- 4 Personer
Ingredienser
400 g | spaghetti |
1 dl. | hvidvin |
1 dl. | piskefløde |
2 dåser | krabbekød |
4 spsk. | kapers |
1 stk. | rødløg. |
2 stk. | avocadoer |
0.5 stk. | citron |
1 dl. | hakket persille |
1 spsk. | hakket estragon |
Sådan gør du
-
1Sæt en gryde med pastavand over og kog pastaen al dente.
-
2Kom vin og fløde i en gryde og lad simre 5 minutter
-
3Afdryp krabbekødet og vend i fløden.
-
4På en pande rister du kapers i hed olie. Tag fra varmen og vend med hakket rødløg.
-
5Skær avocadoer i både og vend i citron og derefter i urterne.
-
6Vend afdryppet spaghetti med saucen og server med kapers, løg og avocado.