Spaghetti med krabbe og avocado vendt i urter
AFTENSMAD

Spaghetti med krabbe og avocado vendt i urter

Avocado er lækkert i pastaretter. Prøv for eksempel denne, hvor avocadoen er skåret i både, vendt i citronsaft og i selskab med kapers og krabbekød.
  • 4 Personer

Ingredienser

400 g spaghetti
1 dl. hvidvin
1 dl. piskefløde
2 dåser krabbekød
4 spsk. kapers
1 stk. rødløg.
2 stk. avocadoer
0.5 stk. citron
1 dl. hakket persille
1 spsk. hakket estragon

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt en gryde med pastavand over og kog pastaen al dente.
  2. 2
    Kom vin og fløde i en gryde og lad simre 5 minutter
  3. 3
    Afdryp krabbekødet og vend i fløden.
  4. 4
    På en pande rister du kapers i hed olie. Tag fra varmen og vend med hakket rødløg.
  5. 5
    Skær avocadoer i både og vend i citron og derefter i urterne.  
  6. 6
    Vend afdryppet spaghetti med saucen og server med kapers, løg og avocado.