Ravioli med brunet smør, kapers og blomkål
- 4 Personer
Ingredienser
0.5 stk. | blomkål |
125 g | smør |
2 fed | hvidløg |
500 g | pasta, frisk og fyldt (f.eks. ravioli) |
1 spsk. | kapers |
0.5 stk. | skal af citron revet |
- | salt og sort peber |
1 stk. | bakke frisk karse til drys |
- | parmesanost til drys |
Sådan gør du
-
1Del blomkålen i store buketter, og skær dem i meget tynde skiver. Bring en stor gryde letsaltet vand i kog, og tilbered pastaen efter anvisning på pakken. Kom imens smørret i en sauterpande, og smelt det over medium varme. Rør i det under-vejs.
-
2Prik hvidløgsfeddene med spidsen af en kniv, og kom dem herefter i smørret sammen med kapers. Lad smørret simre med hvidløg og kapers, indtil det bruser, er lysebrunt og dufter lidt af karamel og nødder. Tag det da straks af varmen.
-
3Vend blomkålen i smørret på panden, og sæt det tilbage på varmen i 2 min., så blomkålen falder en smule sammen og bliver gennemvarm. Hæld vandet fra pastaen, og vend så den brandvarme pasta i sauterpanden sammen med revet citron-skal. Smag til med salt og peber. Anret pastaretten på varme tallerkener, og drys med masser af frisk karse og parmesan.