Pan bagnat, sydfransk picnicsandwich
- 4 Personer
- 20 Minutes
Ingredienser
400 g | surdejsflute |
185 g | oliven afdryppede, uden sten |
65 g | kapers afdryppede |
40 g | ansjoser afdryppede, dem i olie på glas |
2 fed | hvidløg |
2 spsk. | rødvinseddike |
2 spsk. | olivenolie |
1 spsk. | dijonsennep |
2 tsk. | citronsaft |
4 spsk. | persille hakket |
1 stk. | tomat stor |
1 stk. | salatløg |
2 stk | æg kogt |
1 dåse | tun |
Sådan gør du
-
1Flæk brødet, og læg det på et skærebræt med skærefladen opad.
-
2Hak oliven, kapers og ansjoser groft sammen, og kom i en skål. Riv hvidløg heri, og tilføj eddike, olie, sennep, citronsaft og persille.
-
3Fordel blandingen på begge brød, og pres let ned i brødet.
-
4Skær tomat, løg og æg i skiver. Afdryp tunen
-
5Fordel fyldet, og læg sandwichen sammen. Skær i fire dele, når I skal spise.