Torsk med nye kartofler og stegte kapers
- 4 Personer
Torsk
6 g | torskefilet |
- | salt |
Kartofler
1 kg | nye kartofler |
12 stk. | radiser |
4 spsk. | kapers |
- | olivenolie |
- | smør |
1 stk. | økologisk lime |
Sådan gør du
-
1Skær torsken i mindre stykker, og læg dem på et fad.
-
2Krydr torskestykkerne med lidt salt, og lad dem stå, mens du forbereder resten af ingredienserne.
-
3Kog kartoflerne, og pil dem.
-
4Kom halverede radiser i en lille gryde, og dæk dem med vand.
-
5Lad dem småkoge i et minut, og hæld vandet fra.
-
6Kom kapers på en teflonpande med olivenolie, og rist dem i et par minutter, til de begynder at skifte farve. Tag dem fra panden.
-
7Kom lidt smør og olie på panden, og steg torsken to minutter på hver side.
-
8Smelt lidt smør i en gryde.
-
9Server de nye kartofler med torsk, radiser og kapers.
-
10Dryp lidt smeltet smør hen over hele herligheden, og krydr med lidt limeskal og limesaft.