Torsk med nye kartofler og stegte kapers
AFTENSMAD

Torsk med nye kartofler og stegte kapers

Smager dejligt med lidt smeltet smør. Vi steger kapers i olie, fordi stegning i olie giver dem en ny og spændende smag, som passer ekstra godt til torsken.
  • 4 Personer

Torsk

6 g torskefilet
- salt

Kartofler

1 kg nye kartofler
12 stk. radiser
4 spsk. kapers
- olivenolie
- smør
1 stk. økologisk lime

Sådan gør du

  1. 1
    Skær torsken i mindre stykker, og læg dem på et fad.
  2. 2
    Krydr torskestykkerne med lidt salt, og lad dem stå, mens du forbereder resten af ingredienserne.
  3. 3
    Kog kartoflerne, og pil dem.
  4. 4
    Kom halverede radiser i en lille gryde, og dæk dem med vand.
  5. 5
    Lad dem småkoge i et minut, og hæld vandet fra.
  6. 6
    Kom kapers på en teflonpande med olivenolie, og rist dem i et par minutter, til de begynder at skifte farve. Tag dem fra panden.
  7. 7
    Kom lidt smør og olie på panden, og steg torsken to minutter på hver side.
  8. 8
    Smelt lidt smør i en gryde.
  9. 9
    Server de nye kartofler med torsk, radiser og kapers.
  10. 10
    Dryp lidt smeltet smør hen over hele herligheden, og krydr med lidt limeskal og limesaft.