Smager dejligt med lidt smeltet smør. Vi steger kapers i olie, fordi stegning i olie giver dem en ny og spændende smag, som passer ekstra godt til torsken.
4 Personer
Torsk
6 g
torskefilet
-
salt
Kartofler
1 kg
nye kartofler
12 stk
radiser
4 spsk.
kapers
-
olivenolie
-
smør
1 stk.
økologisk lime
ANNONCE
Sådan gør du
1
Skær torsken i mindre stykker, og læg dem på et fad.
2
Krydr torskestykkerne med lidt salt, og lad dem stå, mens du forbereder resten af ingredienserne.
3
Kog kartoflerne, og pil dem.
4
Kom halverede radiser i en lille gryde, og dæk dem med vand.
5
Lad dem småkoge i et minut, og hæld vandet fra.
6
Kom kapers på en teflonpande med olivenolie, og rist dem i et par minutter, til de begynder at skifte farve. Tag dem fra panden.
7
Kom lidt smør og olie på panden, og steg torsken to minutter på hver side.
8
Smelt lidt smør i en gryde.
9
Server de nye kartofler med torsk, radiser og kapers.
10
Dryp lidt smeltet smør hen over hele herligheden, og krydr med lidt limeskal og limesaft.