Torsk med nye kartofler og stegte kapers

Smager dejligt med lidt smeltet smør. Vi steger kapers i olie, fordi stegning i olie giver dem en ny og spændende smag, som passer ekstra godt til torsken.
Torsk med nye kartofler og stegte kapers
  • 4 Personer

Torsk

6 g torskefilet
- salt

Kartofler

1 kg nye kartofler
12 stk radiser
4 spsk. kapers
- olivenolie
- smør
1 stk. økologisk lime

Sådan gør du

  1. 1.Skær torsken i mindre stykker, og læg dem på et fad.
  2. 2.Krydr torskestykkerne med lidt salt, og lad dem stå, mens du forbereder resten af ingredienserne.
  3. 3.Kog kartoflerne, og pil dem.
  4. 4.Kom halverede radiser i en lille gryde, og dæk dem med vand.
  5. 5.Lad dem småkoge i et minut, og hæld vandet fra.
  6. 6.Kom kapers på en teflonpande med olivenolie, og rist dem i et par minutter, til de begynder at skifte farve. Tag dem fra panden.
  7. 7.Kom lidt smør og olie på panden, og steg torsken to minutter på hver side.
  8. 8.Smelt lidt smør i en gryde.
  9. 9.Server de nye kartofler med torsk, radiser og kapers.
  10. 10.Dryp lidt smeltet smør hen over hele herligheden, og krydr med lidt limeskal og limesaft.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #få ingredienser