Torsk med nye kartofler og stegte kapers
Smager dejligt med lidt smeltet smør. Vi steger kapers i olie, fordi stegning i olie giver dem en ny og spændende smag, som passer ekstra godt til torsken.

- 4 Personer
Torsk
6 g | torskefilet |
- | salt |
Kartofler
1 kg | nye kartofler |
12 stk | radiser |
4 spsk. | kapers |
- | olivenolie |
- | smør |
1 stk. | økologisk lime |
Sådan gør du
- 1.Skær torsken i mindre stykker, og læg dem på et fad.
- 2.Krydr torskestykkerne med lidt salt, og lad dem stå, mens du forbereder resten af ingredienserne.
- 3.Kog kartoflerne, og pil dem.
- 4.Kom halverede radiser i en lille gryde, og dæk dem med vand.
- 5.Lad dem småkoge i et minut, og hæld vandet fra.
- 6.Kom kapers på en teflonpande med olivenolie, og rist dem i et par minutter, til de begynder at skifte farve. Tag dem fra panden.
- 7.Kom lidt smør og olie på panden, og steg torsken to minutter på hver side.
- 8.Smelt lidt smør i en gryde.
- 9.Server de nye kartofler med torsk, radiser og kapers.
- 10.Dryp lidt smeltet smør hen over hele herligheden, og krydr med lidt limeskal og limesaft.