10 nemme efterårssupper uden kød
Varme, dejlige og nærende supper til efteråret behøver ikke indeholde kød. Grøntsager og bælgfrugter giver fylde og smag, og du kan altid servere godt, groft brød ved siden af. Så går ingen sultne i seng.
Vegetarisk harirasuppe
Smagfuld og fyldig marokkansk klassiker, der varmer og tanker dig op med sunde, mættende rodfrugter.
Se opskriften
Løg og ærtesuppe med gratinerede ostebrød
Med en færdig bouillon bliver suppen legende let at lave. Prøv bare selv med denne varme løg- og ærtesuppe til en kølig aften.
Se opskriften
Linsesuppe
En stor grydefuld suppe, som holder sig længe i køleskabet. Lige til at varme, når sulten melder sig, og så flot at se på.
Se opskriften
Tøm køleskabet-efterårssuppe
Inspireret af det mexikanske køkken. Mættende med bønner i suppen. Kog gerne 3 stjerneanis med i suppen, og tag dem op sammen med kanelstangen, før du blender suppen.
Se opskriften
Tomatsuppe
Klassiker, som smager ekstra godt med rigeligt revet ost på toppen. Du vælger selv, om du vil blende suppen, så den bliver silkeblød, eller om du vil nyde den i sin rå, rustikke form.
Se opskriften
Miso-suppe
Miso er cremet pasta lavet af gærede sojabønner og er meget typisk for det japanske køkken. Det lyder sært, men smager skønt!
Se opskriften
Vegansk Hokkaidosuppe
Hokkaidogræskar er smukke både udenpå og indeni. Smagen er mild og græskarret er godt både i ovn og som suppe.
Se opskriften
Spicy græskarsuppe med rå marineret fennikel
Server suppen varm eller kold toppet med cremefraiche, røgede mandler og frisk brøndkarse.
Se opskriften
Blomkålssuppe med lakridsvendte brødcroutoner
Lakrids er for alvor trådt ind i dansk madlavning og med god grund, for lakrids tilfører noget anderledes og forførende til mange retter. Her som krydderi til hjemmelavet blomkålssuppe.
Se opskriften
Rød karrysuppe med sprødt grønt, nudler & æg
Masser af gode grøntsager i en velsmagende, stærk karrysuppe toppet med cremet, blødkogt æg. Varier grøntsagerne efter sæsonen og udvalget.
Se opskriften









