Vegetarisk harirasuppe
AFTENSMAD

Vegetarisk harirasuppe

Smagfuld og fyldig marokkansk klassiker, der varmer og tanker dig op med sunde, mættende rodfrugter.
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. løg
3 stk. persillerødder
3 stk. gulerødder
lidt olie
2 tsk. spidskommen
0.5 tsk. kanel
1 l. vand
100 g røde linser
2 stk. boullionterninger
2 spsk. tomatkoncentrat
1 dl. bredbladet persille Hakket bredbladet persille
1 dåse kogte kikærter
lidt salt og lidt peber

Drys

1 stilk blegselleri
lidt persille Koriander kan også brugr

Sådan gør du

  1. 1
    Hak grøntsager og svits i olie i en gryde.
  2. 2
    Kom resten af ingredienserne i gryden og lad simre i 15 minutter.
  3. 3
    Blend suppen groft. Juster med mere vand og smag til med salt og peber.
  4. 4
    Server suppen med snittet blegselleri og persille i. Dryp med citron og spis dadler til,  som du dypper i suppen efter smag.