Vegetarisk harirasuppe
Smagfuld og fyldig marokkansk klassiker, der varmer og tanker dig op med sunde, mættende rodfrugter.

- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | løg |
3 stk | persillerødder |
3 stk | gulerødder |
lidt | olie |
2 tsk. | spidskommen |
0.5 tsk. | kanel |
1 l. | vand |
100 g | røde linser |
2 stk | boullionterninger |
2 spsk. | tomatkoncentrat |
1 dl. | bredbladet persille |
1 dåse | kogte kikærter |
lidt | salt og lidt peber |
Drys
1 stilk | blegselleri |
lidt | persille |
Sådan gør du
- 1.Hak grøntsager og svits i olie i en gryde.
- 2.Kom resten af ingredienserne i gryden og lad simre i 15 minutter.
- 3.Blend suppen groft. Juster med mere vand og smag til med salt og peber.
- 4.Server suppen med snittet blegselleri og persille i. Dryp med citron og spis dadler til, som du dypper i suppen efter smag.