Vegetarisk harirasuppe

Smagfuld og fyldig marokkansk klassiker, der varmer og tanker dig op med sunde, mættende rodfrugter.
Vegetarisk harirasuppe
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. løg
3 stk persillerødder
3 stk gulerødder
lidt olie

2 tsk. spidskommen
0.5 tsk. kanel
1 l. vand
100 g røde linser
2 stk boullionterninger
2 spsk. tomatkoncentrat
1 dl. bredbladet persille
1 dåse kogte kikærter
lidt salt og lidt peber

Drys

1 stilk blegselleri
lidt persille

Sådan gør du

  1. 1.Hak grøntsager og svits i olie i en gryde.
  2. 2.Kom resten af ingredienserne i gryden og lad simre i 15 minutter.
  3. 3.Blend suppen groft. Juster med mere vand og smag til med salt og peber.
  4. 4.Server suppen med snittet blegselleri og persille i. Dryp med citron og spis dadler til,  som du dypper i suppen efter smag.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #passer til sæsonen, #weekend og gæster og #hjemmelavet