Persillerodssuppe med letsaltet agurk og ærteskud
- 4 Personer
Ingredienser
1 kg | persillerødder |
lidt | smør |
1 l. | vand |
2 stk. | grøntsagsboullion terning |
1.5 dl. | piskefløde |
lidt | salt og lidt peber |
0.5 stk. | agurk |
1 tsk. | fint salt |
1 bakke | ærteskud |
lidt | skovsyre Eller limesaft |
Sådan gør du
-
1Skær skrællet persillerod i mindre stykker og svits i smør.
-
2Kom vand og bouillon i gryden og kog rødderne møre i 10 minutter.
-
3Tilføj fløde og kog op.
-
4Blend suppen og smag til med salt og peber.
-
5Skær agurk i små stykker og vend med salt. Lad stå 10 minutter.
-
6Servér agurkerne til suppen sammen med ærteskud og skovsyre eller lidt limesaft.