Persillerodssuppe med letsaltet agurk og ærteskud
FROKOST

Persillerodssuppe med letsaltet agurk og ærteskud

Delikat suppe af persillerødder. Server med saltede agurker, ærteskud og måske lidt skovsyre. Smuk hverdagsmad.
  • 4 Personer

Ingredienser

1 kg persillerødder
lidt smør
1 l. vand
2 stk grøntsagsboullion terning
1.5 dl. piskefløde
lidt salt og lidt peber
0.5 stk. agurk
1 tsk. fint salt
1 bakke ærteskud
lidt skovsyre Eller limesaft

Sådan gør du

  1. 1
    Skær skrællet persillerod i mindre stykker og svits i smør.
  2. 2
    Kom vand og bouillon i gryden og kog rødderne møre i 10 minutter.
  3. 3
    Tilføj fløde og kog op.
  4. 4
    Blend suppen og smag til med salt og peber.
  5. 5
    Skær agurk i små stykker og vend med salt. Lad stå 10 minutter.
  6. 6
    Servér agurkerne til suppen sammen med ærteskud og skovsyre eller lidt limesaft.