Persillerodssuppe med letsaltet agurk og ærteskud
- 4 Personer
Ingredienser
1 kg | persillerødder |
lidt | smør |
1 l. | vand |
2 | grøntsagsbouillonterning |
1.5 dl. | piskefløde |
lidt | salt og sort peter |
0.5 | agurk |
0.5 tsk. | fint salt |
1 bakke | ærteskud |
lidt | skovsyre Eller limesaft |
Sådan gør du
-
1Skræl persillerødderne, og skær dem i mindre stykker. Svits dem i lidt smør.
-
2Kom vand og bouillon i gryden, og kog rødderne møre i 10 minutter.
-
3Tilsæt fløden, og kog suppen op.
-
4Blend suppen, og smag den til med salt og peber.
-
5Skær agurk i små stykker, og vend dem med salt. Lad dem stå i 10 minutter.
-
6Servér agurkerne til suppen sammen med ærteskud og skovsyre eller lidt limesaft.