ANNONCE ANNONCE FROKOST Persillerodssuppe med letsaltet agurk og ærteskud Delikat suppe af persillerødder. Server med saltede agurker, ærteskud og måske lidt skovsyre. Smuk hverdagsmad. 4 Personer Ingredienser 1 kg persillerødder lidt smør 1 l vand 2 grøntsagsbouillonterning 1.5 dl piskefløde lidt salt og peber 0.5 agurk 0.5 tsk. fint salt 1 bakke ærteskud lidt skovsyre Eller limesaft ANNONCE Sådan gør du 1 Skræl persillerødderne, og skær dem i mindre stykker. Svits dem i lidt smør. 2 Kom vand og bouillon i gryden, og kog rødderne møre i 10 minutter. 3 Tilsæt fløden, og kog suppen op. 4 Blend suppen, og smag den til med salt og peber. 5 Skær agurk i små stykker, og vend dem med salt. Lad dem stå i 10 minutter. 6 Servér agurkerne til suppen sammen med ærteskud og skovsyre eller lidt limesaft. PRINT ANNONCE
Emballage Nyt forsøg på Bornholm skal mindske emballage og affald Emballage er vigtigt for en vares sikkerhed, kvalitet og holdbarhed, men emballagen fylder unødig meget i supermarkedet og er designet til kun at blive brugt én gang. Så hvordan bliver fremtidens emballage mindre og lettere at genbruge? Det skal bl.a. et nyt løsmarked i Kvickly Rønne være med til at finde svar på
Emballage Kan man vende alufolie eller stanniol forkert? Den blanke og den matte side på alufolie har forskellige egenskaber, når du laver mad, og derfor står der ofte i opskrifter og tilberedningsvejledninger, at du skal vende en bestemt side opad i ovnen. Forskellen er dog lille, fastslår eksperter.
Emballage Den rigtige plastik holder frugt og grønt frisk Forkert emballage kan begrænse fødevarernes holdbarhed. Merete Edelenbos har i mere end 25 år forsket i, hvordan man opbevarer eksempelvis kartofler, gulerødder og jordbær optimalt
Bær Må bærrene koges i egen emballage? Det anbefales at koge frosne bær, før de bruges, da der kan sidde bakterier på bærrene. Det frarådes til gengæld at koge dem i den pose, de er købt i
Annoncørbetalt indhold Quiz: Hvor godt kender du Guldæsken og chokoladen? Kan din chokoladeviden knække alle spørgsmålene? Vær med i chokoladequizzen og deltag i lodtrækningen om en af de populære Guldæsker fra Anton Berg. Konkurrencen slutter 30.11.