Courgette-suppe med frugt
Mild suppe med kartofler og courgetter i centrum. Serveres varm, men er også god i kold udgave. Pære og vindruer giver sødme, men du kan også sagtens strø suppen med sprødt baconknas, hvis du er mere til det salte.

- 4 Personer
Ingredienser
500 g | courgette |
2 stk | Mellemstore kartofler |
1 stk. | løg |
- | smør eller olie |
1 dl. | hvidvin |
7 dl. | vand |
1 stk. | økologisk grøntsags- bouillonterning |
1 dl. | piske-fløde |
- | frisk timian |
1 stk. | pære og lidt druer eller andre frugter i sæson |
- | salt og peber |
Sådan gør du
- 1.Skær courgette, kartofler og løg i mindre stykker.
- 2.Kom smør eller olie i en gryde og svits grøntsagerne let. Kom vin, vand og bouillonterning i og lad simre under låg i 15 minutter.
- 3.Kom fløde i sammen med 2 spiseskefulde frisk timian. Blend suppen og juster konsistensen med vand.
- 4.Smag til med salt og peber og server med frugt.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad