Kødfri dage kan give fantastiske smagsoplevelser. Brug grøntsager, du ikke kender eller leg med krydderierne, når du laver vegetarisk mad. Prøv en lækker burger med søde kartofler eller krydret, rød karrysuppe. Vegetarisk mad er godt for andet en smagsløggene. En kødfri dag om ugen er godt for klimaet.
Rød karrysuppe med sprødt grønt, nudler & æg
Masser af gode grøntsager i en velsmagende, stærk karrysuppe toppet med cremet, blødkogt æg. Varier grøntsagerne efter sæsonen og udvalget.
Burger med søde kartofler, chilimayo & sure agurker
En vegetarisk burger med knald på smagen – prøv dig frem med styrken på chilimayoen. Sambal oelek er meget stærk, mens en sød chilisauce er mere børnevenlig. Gril burgerbollerne, så får de lidt røgsmag, det klæder resten af fyldet.
En velsmagende, saftig og mættende salat. Speltkernerne suger dressingen til sig, når de er varme, så salaten bliver ikke tør og kedelig! Osten halloumi giver lidt let røgsmag fra grillstegningen og lidt lækker fedme til salaten.