30 efterårs-opskrifter
Kortere dage, vinden der rusker i bladene og appetit efter mere. Det betyder efterår. Vi har samlet 30 opskrifter, der kan lune og glæde dig i efterårets løb. Her er æbleflæsk, bagte rødbeder, pizza, græskarsuppe, brombærmuffins og andre lækkerier.
Bagte rødbeder med mynteyoghurt
Coq au ØL med efterårets grøntsager
Græskar-risotto med saltede græskarkerner
Ovnbagt hokkaido
Det milde, søde hokkaido kød har brug for en god krydring og også helst syrligt modspil – giv citronbåde til og server til fisk, fjerkræ eller frikadeller.
Se opskriften
Weekendbrunch
I weekenden er der tid til at hygge, sove lidt længere og samle familien både om madlavning og en lidt længere morgenmad.
Se opskriften
Salat af bagte jordskokker med tahin-dressing
Halloweenkage med smørcreme
Pasta med kantareller og persille
Linsesuppe med hvidkålstopping
Ovnbagte jordskokker med pesto
Ovnbagte rodfrugter
Krebsehalesuppe
Sprøde kyllingenuggets, bagt græskar og sennepsdip
En nugget er et stykke kylling bagt eller stegt i dej eller som her - i en knasende blanding af cornflakes. En klimavenlig ret med en udførlig vejledning, så også børn kan gå i køkkenet. Opskriften er fra ’Mad eller hvad?’ 2009.
Se opskriften
Grøntsagspakker med yoghurtdip
Spændende brødpakker fyldt med sunde grøntsager. Grøntsagspakkerne kan også spises kolde og er derfor en god alternativ madpakke dagen derpå.
Se opskriften
Kartoffel-pastinakmos med chilikrydret kødsovs
Kødsovs og kartoffelmos er rigtig vintermad med et pift af chili og grøntsager fyldt med vitaminer. Når du først har skrællet de mange grøntsager og kartofler kan retten næsten passe sig selv.
Se opskriften
Pæretærte med mazarincreme
Pasta carbonara med svampe & timian
Hurtig, nem og suverænt lækker vegetarisk udgave af den populære pasta carbonara med cremet ostesauce og god smag af svampe!
Se opskriften
Vegetarbiksemad
Biksemad smager skønt og er en god måde at få brugt diverse rester fra køleskabet.
Se opskriften
Fennikelsalat og små vilde frikadeller
Pep den klassiske frikadelle op med kød af vildt. Det smager fantastisk.
Se opskriften
Kager på 10 min: Cheesecake med lemon curd
Cheesecake på et øjeblik … en helt fantastisk opfindelse, men også lettere farlig! Glem ikke at køle kagen godt ned, inden du spiser den, for kold cheesecake smager altså bedst.
Se opskriften
Nudelsalat i iceberg
Krydderurtetabbouleh med forårsgrønt
Kylling tikka masala med æbler
Pandekager med spinat
And med mandelrisotto og brombær
Bagt græskar med urter og hvidløg
Fennikel-æblesalat
Græskarsuppe med krydderurteolie
Oksekødswok med svampe, nudler og savojkål
Fasanragout med svampe og tomat/persillemos





























