Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
1 stk. | lille økologisk hokkaido græskar |
1 fed | kinesisk hvidløg (eller to store almindelige) |
100 g | økologiske røde linser |
2 spsk. | olie (gerne smagsneutral som fx rapsolie) |
1 tsk. | tørret basilikum |
1 tsk. | karry |
tsk. | balsamico eddike |
1 spsk. | herbamare urtebouillon |
1 spsk. | ketchup |
5 dl. | vand |
1 dl. | Sojafløde |
- | Evt. salt og friskkværnet peber |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10