Redaktionen anbefaler
| 1 spsk. | olie |
| 2 stk. | skalotteløg i tynde skiver |
| 2 fed | hvidløg i tynde skiver |
| 1 tsk. | ingefær revet |
| 1 spsk. | rød karrypasta |
| 1 dåse | kokosmælk (ca. 600 ml) |
| 1 l | grøntsagsbouillon |
| 3 stk. | kaffir limeblade |
| - | limesaft af 1-2 lime |
| 2 tsk. | fiskesauce |
| tsk. | sukker |
| 4 stk. | æg |
| 100 g | vermicellinudler |
| 2 stk. | friske tomater |
| 125 g | asparges eller sukkerærter |
| 100 g | enokisvampe |
| 3 stk. | forårsløg |
| 1 bundt | Friske koriander til drys |
| - | Saltede Peanuts til drys |
Varier grøntsagerne efter sæson, brug f.eks. meget tynde skiver rodfrugter om vinteren.