Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
1 spsk. | olie |
2 stk | skalotteløg, i tynde skiver |
2 fed | hvidløg, i tynde skiver |
1 tsk. | frisk ingefær, revet |
1 spsk. | rød karrypasta |
1 dåse | kokosmælk (ca. 600 ml) |
1 l. | grøntsagsbouillon |
3 stk | kaffierlimeblade |
- | saften af 1-2 lime |
2 tsk. | fiskesauce- |
tsk. | sukker |
4 stk | æg |
100 g | vermicellinudler |
2 stk | friske tomater |
125 g | asparges eller sukkerærter |
100 g | enokisvampe |
3 stk | forårsløg |
1 bundt | frisk koriander, til drys |
- | saltede peanuts, til drys |
Varier grøntsagerne efter sæson, brug f.eks. meget tynde skiver rodfrugter om vinteren.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10