Løg og ærtesuppe med gratinerede ostebrød
- 4 Personer
Ingredienser
3 stk. | løg |
8 stk. | forårsløg |
- | olie |
1 l. | grøntsags- eller hønsebouillon |
1 dl. | vermouth |
2 tsk. | friskhakket estragon |
150 g | spirede ærter eller frosne ærter |
8 skiver | flute |
4 skiver | ost |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 225 grader.
-
2Skær løg og forårsløg i mindre stykker.
-
3Svits dem let i olie i en gryde.
-
4Kom bouillon, vermouth og estragon heri, og lad det simre i ti minutter.
-
5Kom ærter heri, og lad dem bliver varme.
-
6Læg brødskiver på en bradepande med bagepapir. Læg ost herpå og gratiner indtil smeltet. Kig efter 8 minutter.
-
7Server til suppen.