Løg og ærtesuppe med gratinerede ostebrød
Med en færdig bouillon bliver suppen legende let at lave. Prøv bare selv med denne varme løg- og ærtesuppe til en kølig aften.

- 4 Personer
Ingredienser
3 stk | løg |
8 stk | forårsløg |
- | olie |
1 l. | grøntsags- eller hønsebouillon |
1 dl. | vermouth |
2 tsk. | friskhakket estragon |
150 g | spirede ærter eller frosne ærter |
8 skiver | flute |
4 skiver | ost |
Sådan gør du
- 1.Sæt ovnen på 225 grader.
- 2.Skær løg og forårsløg i mindre stykker.
- 3.Svits dem let i olie i en gryde.
- 4.Kom bouillon, vermouth og estragon heri, og lad det simre i ti minutter.
- 5.Kom ærter heri, og lad dem bliver varme.
- 6.Læg brødskiver på en bradepande med bagepapir. Læg ost herpå og gratiner indtil smeltet. Kig efter 8 minutter.
- 7.Server til suppen.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #vegetar