ANNONCE ANNONCE ost 20 forårsfriske opskrifter med gedeost Gedeosten smager noget mere syrligt end den af komælk, og den skarpere smag er god i salater. Men vi har alligevel samlet 20 vidt forskellige opskrifter med den dejlige lille gedeost. Opskrift Grillede øko ferskner med gedeost og honning Opskrift Fladbrød med grillet squash, mozzarella og Padrons peber Opskrift Foccacia brød med løg, gedeost og rosmarin Opskrift Åben ravioli med gedeost, broccoli, spinat og chili Opskrift Kalvecuvette med grillet sommergrønt, gedeost og urter Opskrift Salat med grillet æble og gedeostebrød Opskrift Økologisk gedeost med spearmint-olie Opskrift Økologisk ovnbagt gedeost med græskar, brød og pærer Nyd denne lækre opskrift som forret til til 3-4 personer. snacks og tilbehør Gedeostdip med mynte og citron En mild og let dip med en frisk smag af mynte – prøv den som dip til grissini, rugbrødschips eller stænger af bladselleri. aftensmad Burger med gedeost fra Knuthenlund Vi steger kødet på en grillpande og lægge gedeosten ovenpå, så den får masser af smag. De færdige burgere serveres med hjemmelavede grovfritter. Opskrift Ostetallerken med valnødder og abrikoser i honning, appelsin og vanilje aftensmad Minikødboller med bred pasta og peberfrugtsauce Små, saftige kødboller i en lækker sauce med masser af smag fra stegte peberfrugter og friske tomater. Den friske og ekstra brede pasta giver fylde og gør retten ekstra luksuriøs. Opskrift Portobellosvampe med lun ged Opskrift Rød pebersauce med tomater og gedeost Opskrift Salat med lune gedeostebrød og dijon vinagrette frokost Sprød rødbedetatar med bagte løg og gedeost Tatar behøver ikke nødvendigvis altid at være lavet på kød - prøv denne grønne udgave som forret og glem endelig ikke at smage den til, ellers bliver den lidt flad og kedelig i smagen. snacks og tilbehør Små tapas med gedeost Tapas er en spansk specialitet, som varierer i det uendelige. Her får du to slags tapas: én med æble, honning og timian og én med creme af gedeost og blåbærvinaigrette. salater Spidskålssalat med stikkelsbær og pistacienødder En meget nem og sommerlig salat. Den sursøde frugtsmag fra stikkelsbærrene giver denne salat en fin balance og gør den særdeles velegnet til f.eks. sommerens grillsager, fed fisk eller stegt kylling. frokost Æggewraps med ost, skinke og sennepssalat En mættende wrap, som smager af en mellemting mellem omelet og en parisertoast, ikke en dårlig kombination. De sennepsmarinerede salater giver ekstra smag og sprødhed. Opskrift Balsamicostegte forårsløg ANNONCE ANNONCE Læs mere om ost opskrifter
Opskrift Økologisk ovnbagt gedeost med græskar, brød og pærer Nyd denne lækre opskrift som forret til til 3-4 personer.
snacks og tilbehør Gedeostdip med mynte og citron En mild og let dip med en frisk smag af mynte – prøv den som dip til grissini, rugbrødschips eller stænger af bladselleri.
aftensmad Burger med gedeost fra Knuthenlund Vi steger kødet på en grillpande og lægge gedeosten ovenpå, så den får masser af smag. De færdige burgere serveres med hjemmelavede grovfritter.
aftensmad Minikødboller med bred pasta og peberfrugtsauce Små, saftige kødboller i en lækker sauce med masser af smag fra stegte peberfrugter og friske tomater. Den friske og ekstra brede pasta giver fylde og gør retten ekstra luksuriøs.
frokost Sprød rødbedetatar med bagte løg og gedeost Tatar behøver ikke nødvendigvis altid at være lavet på kød - prøv denne grønne udgave som forret og glem endelig ikke at smage den til, ellers bliver den lidt flad og kedelig i smagen.
snacks og tilbehør Små tapas med gedeost Tapas er en spansk specialitet, som varierer i det uendelige. Her får du to slags tapas: én med æble, honning og timian og én med creme af gedeost og blåbærvinaigrette.
salater Spidskålssalat med stikkelsbær og pistacienødder En meget nem og sommerlig salat. Den sursøde frugtsmag fra stikkelsbærrene giver denne salat en fin balance og gør den særdeles velegnet til f.eks. sommerens grillsager, fed fisk eller stegt kylling.
frokost Æggewraps med ost, skinke og sennepssalat En mættende wrap, som smager af en mellemting mellem omelet og en parisertoast, ikke en dårlig kombination. De sennepsmarinerede salater giver ekstra smag og sprødhed.
Jul Julen 2025: Vi passer på julemaden, så den ikke bliver til madspild Gaven må gerne være brugt, juletræet må gerne være kunstigt, og julemaden må gerne være grønnere – i hvert fald om ti år. Coop Analyse har undersøgt julevanerne i 2025 og spurgt til fremtidens julemiddag
Jul Nu drikker 3 gange så mange danskere portvin Portvin smager, så englene synger, og december er da også måneden, hvor vi drikker allermest portvin. Men faktisk er salget af den søde portugisiske dessertvin i fremgang hele året
Jul 10 gamle juletraditioner, du kan (gen)indføre i din familie Vil du krydre julen med flere juletraditioner i år, eller skal du selv holde din første jul og har brug for inspiration? Her får du bud på 10 gamle juletraditioner, du kan indføre i din familie.
Jul Priserne er steget, men julens varer er heldigvis på tilbud Inflationen har kunnet mærkes på fødevarepriserne i 2025. Nu går vi julen i møde. En højtid, der har det med at sætte sine spor på pengepungen, og mange danskere ser nok bekymrede frem mod december. Men det er der ingen grund til, for så slemt bliver det faktisk ikke
Annoncørbetalt indhold Julekonkurrence 13. december: vind et gavekort til Color Line på en overfart til Norge til en værdi på 2235 kroner Er du klog på klejner og pebernødder? Svar rigtigt på alle 3 spørgsmål om julekager og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 2235 kroner til en overfart med Color Lines SuperSpeed mellem Hirtshals og Norge KONKURRENCE