Redaktionen anbefaler
 
   
   
   
   
   
          | 1 stk. | æble skåret i små tern | 
| 2 spsk. | honning | 
| 1 tsk. | timian | 
| 1 knsp. | salt | 
| 8 skiver | små brød | 
| 8 skiver | skimmelmodnet gedeost (gederulle) | 
| 200 g | frisk gedeost | 
| 4 spsk. | cremefraiche | 
| 1 tsk. | flydende honning | 
| 1 knsp. | salt | 
| 4 skiver | rugbrød, ristede og delt i halve | 
| 50 g | rucolasalat | 
| 4 skiver | serranoskinke (eller anden lufttørret skinke), delt i halve | 
| 1 dl | frosne blåbær | 
| 1 spsk. | hvid balsamicoeddike lidt salt | 
| 1 tsk. | sukker | 
 
   
   
   
  