Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
1 stk. | æble, skåret i små tern |
2 spsk. | honning |
1 tsk. | timian |
1 knsp. | salt |
8 skiver | små brød |
8 skiver | skimmelmodnet gedeost (gederulle) |
200 g | frisk gedeost |
4 spsk. | cremefraiche |
1 tsk. | flydende honning |
1 knsp. | salt |
4 skiver | rugbrød, ristede og delt i halve |
50 g | rucolasalat |
4 skiver | serranoskinke (eller anden lufttørret skinke), delt i halve |
1 dl. | frosne blåbær |
1 spsk. | hvid balsamicoeddike lidt salt |
1 tsk. | sukker |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10