Spidskålssalat med stikkelsbær og pistacienødder
SALATER

Spidskålssalat med stikkelsbær og pistacienødder

En meget nem og sommerlig salat. Den sursøde frugtsmag fra stikkelsbærrene giver denne salat en fin balance og gør den særdeles velegnet til f.eks. sommerens grillsager, fed fisk eller stegt kylling.
  • 4 Personer

Ingredienser

2 spsk. olivenolie
tsk. dijonsennep
1 spsk. citronsaft
- salt og peber
1 stk. lille spidskål, i meget tynde strimler
150 g stikkelsbær, halverede
1 dl. frisk persille eller karse, finthakket

Sådan gør du

  1. 1
    Pisk olie, sennep og citronsaft sammen i bunden af en salatskål, og smag til med salt og peber og evt. lidt honning.
  2. 2
    Vend spidskål, stikkelsbær og persille i, så det hele er dækket af dressing.
  3. 3
    Pil og hak pistacienødderne og drys dem over lige inden servering.

Tip!

Drys med cremet feta- eller gedeost i stedet for pistacienødder.