Redaktionen anbefaler
| 1 spsk. | olivenolie |
| 1 stk. | løg hakket |
| 2 fed | hakket hvidløg |
| 2 stk. | røde peberfrugt i tern |
| 400 g | tomater i tern |
| 1 dl | vand eller hvidvin |
| 70 g | tomatpuré |
| 1 stk. | hvidvinseddike |
| - | salt og peber |
| - | sukker evt. |
| 50 g | tørt brød eller rasp |
| dl | mælk |
| 500 g | hakket svine - og kalvekød |
| 1 tsk. | salt |
| 1 stk. | æg |
| 2 tsk. | tørret salvie |
| 1 stk. | revet løg |
| 2 fed | hvidløg, revet |
| - | friskkværnet peber |
| - | smør eller olie til stegning |
| 200 g | lasagneplader |
| 100 g | gedeost frisk og blød - kan udelades |
| - | frisk basilikum rigeligt - til drys |
Skal det gå hurtigt, så udelad kødbollerne, og server i stedet retten vegetarisk eller som tilbehør til f.eks. kylling eller stegt fisk.