Redaktionen anbefaler






1 spsk. | olivenolie |
1 stk. | løg, hakket |
2 fed | hvidløg, hakket |
2 stk. | store, røde peberfrugter, i tern |
400 g | friske tomater, i tern |
1 dl. | vand eller hvidvin |
70 g | tomatpuré |
1 stk. | hvidvinseddike |
- | salt og peber |
- | evt. sukker |
50 g | tørt brød eller rasp |
dl. | mælk |
500 g | hakket svine/kalvekød |
1 tsk. | salt |
1 stk. | æg, str. M |
2 tsk. | tørret salvie |
1 stk. | løg, revet |
2 fed | hvidløg, revet |
- | friskkværnet peber |
- | smør/olie til stegning |
200 g | friske lassagneplader |
100 g | frisk, blød gedeost (kan udelades) |
- | rigelig frisk basilikum, til drys |
Skal det gå hurtigt, så udelad kødbollerne, og server i stedet retten vegetarisk eller som tilbehør til f.eks. kylling eller stegt fisk.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10