Burger med gedeost fra Knuthenlund
AFTENSMAD

Burger med gedeost fra Knuthenlund

Vi steger kødet på en grillpande og lægge gedeosten ovenpå, så den får masser af smag. De færdige burgere serveres med hjemmelavede grovfritter.
  • 4 Personer

Ingredienser

500 g hakket oksekød 10%
- salt og peber
4 skiver gedeost fra Knuthenlund
4 stk. burgerboller
4 spsk. mayonnasie eller aioli
1 håndfuld rucolasalat
6 spsk. oliventapenade
1 stk. halv agurk

Sådan gør du

  1. 1
    Del kødet i bøffer, og krydr med salt og peber.
  2. 2
    Grill kødet 2 minutter på den ene side, vend og læg osten på kødet. Grill 3 minutter mere.
  3. 3
    Lun bollerne og smør dem med mayonnaise eller aioli.
  4. 4
    Kom rucolasalat på.
  5. 5
    Læg bøffen herpå og top den med tapenade og tynde skiver agurk.
  6. 6
    Læg den sammen og nyd den.

Tip!

Ønsker du flere grøntsager i din burger, er grillede peberfrugter godt til gedeost.