Burger med gedeost fra Knuthenlund
- 4 Personer
Ingredienser
500 g | hakket oksekød 10% |
- | salt og peber |
4 skiver | gedeost fra Knuthenlund |
4 stk. | burgerboller |
4 spsk. | mayonnasie eller aioli |
1 håndfuld | rucolasalat |
6 spsk. | oliventapenade |
1 stk. | halv agurk |
Sådan gør du
-
1Del kødet i bøffer, og krydr med salt og peber.
-
2Grill kødet 2 minutter på den ene side, vend og læg osten på kødet. Grill 3 minutter mere.
-
3Lun bollerne og smør dem med mayonnaise eller aioli.
-
4Kom rucolasalat på.
-
5Læg bøffen herpå og top den med tapenade og tynde skiver agurk.
-
6Læg den sammen og nyd den.
Tip!
Ønsker du flere grøntsager i din burger, er grillede peberfrugter godt til gedeost.