Burger med gedeost fra Knuthenlund
Vi steger kødet på en grillpande og lægge gedeosten ovenpå, så den får masser af smag. De færdige burgere serveres med hjemmelavede grovfritter.

- 4 Personer
Ingredienser
500 g | hakket oksekød 10% |
- | salt og peber |
4 skiver | gedeost fra Knuthenlund |
4 stk | burgerboller |
4 spsk. | mayonnasie eller aioli |
1 håndfuld | rucolasalat |
6 spsk. | oliventapenade |
1 stk. | halv agurk |
Sådan gør du
- 1.Del kødet i bøffer, og krydr med salt og peber.
- 2.Grill kødet 2 minutter på den ene side, vend og læg osten på kødet. Grill 3 minutter mere.
- 3.Lun bollerne og smør dem med mayonnaise eller aioli.
- 4.Kom rucolasalat på.
- 5.Læg bøffen herpå og top den med tapenade og tynde skiver agurk.
- 6.Læg den sammen og nyd den.
Tip!
Ønsker du flere grøntsager i din burger, er grillede peberfrugter godt til gedeost.