ANNONCE ANNONCE SNACKS OG TILBEHøR Gedeostdip med mynte og citron En mild og let dip med en frisk smag af mynte – prøv den som dip til grissini, rugbrødschips eller stænger af bladselleri. 4 Personer Ingredienser 150 g gedefriskost 2 spsk. creme fraiche - Revet skal af ½ økologisk citron 2 spsk. frisk mynte finthakket - salt - friskkværnet peber ANNONCE Sådan gør du 1 Rør gedeost, creme fraiche og mynte sammen i en skål. Smag til med citronskal, salt peber og evt. lidt citronsaft. 2 Blend evt. dippen igennem med en stavblender, så bliver konsistensen helt glat og ensartet. PRINT Tip! Brug andre friske krydderurter i stedet for mynte, f.eks. basilikum eller dild. ANNONCE ANNONCE
Børn Gider du have børn med i køkkenet? Mange børn vil gerne være med, når der skal hakkes og snittes til familiens aftensmad, men faktisk er et rekordlavt antal på kun 9 % af dem med i køkkenet på en typisk hverdagsaften. En travl hverdag, manglende forældrekompetencer og mere convenience-mad trækker børnene væk fra rivejern og røremaskine, men det går ud over deres madmod, køkkenkompetencer og i sidste ende deres livsduelighed, advarer eksperter
Børn i køkkenet Guide: Hvad kan mit barn i køkkenet? Madlavning i børnehøjde er vigtigt for børnenes madmod og deres fremtidige kompetencer i køkkenet. Fra børnene er helt små, kan de være med ved køkkenbordet. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier har Samvirke lavet en guide til, hvad dit barn kan i køkkenet i forskellige aldre
Børn i køkkenet Madlavningen i børnehøjde: Sådan laver du mad med børn Madlavning med børn kan virke uoverskueligt, når aftensmaden skal presses ind mellem lektier, fritidsaktiviteter og godnatlæsning. Men de mindste i familien kan være god hjælp, og børnene tager vigtige kompetencer med fra køkkentjansen. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier guider Samvirke dig til, hvordan du har børnene med i køkkenet
Børn i køkkenet Klumme: Børn skal blive bedre til at lave mad end deres forældre Alle er enige om, at det er vigtigt , at man selv kan lave mad. alligevel bruger vi mindre tid og involverer børnene mindre i køkkenet. Vi forældre må starte med os selv. Men nu giver Coop også kunder mulighed for at støtte madkundskab i skolerne.
Is Samvirkes Iskolde quiz Hvilke tre smage består regnbueisen af, og hvornår falder den internationale isdag? Svar på 10 søde, kølige og cremede spørgsmål, inden isen smelter