10 retter under 500 kalorier
Rispapirsruller med spicy kylling og spirer
Næringsindhold pr person
Energi: 439 kcal
Protein: 17,2 g
Fedt: 10,7 g
Kulhydrat: 69,9 g
Kostfibre: 3,4 g
Pakistansk karry med blomkål og ærter
Beregning er lavet med 3 dl ris.
Næringsindhold pr person
Energi: 381 kcal
Protein: 9,2 g
Fedt: 11,2 g
Kulhydrat: 63,2 g
Kostfibre: 4,9 g
Stegt fisk med rosenkål i sursød sauce
Beregningen er lavet med 3 spsk. olie i alt.
Næringsindhold pr person
Energi: 302 kcal
Protein: 34,4 g
Fedt: 11 g
Kulhydrat: 19,8 g
Kostfibre: 6,7 g
Kålwraps med spicy tunsalat
Næringsindhold pr person
Energi: 315 kcal
Protein: 29,5 g
Fedt: 13,2 g
Kulhydrat: 24,8 g
Kostfibre: 9,9 g
Svinemørbrad med parma og salvie – alt i ovnen
Du skal bruge 800 gram kartofler i stedet for 1 kilo, som der står i opskriften.
Næringsindhold pr person
Energi: 476 kcal
Protein: 45,6 g
Fedt: 13,1 g
Kulhydrat: 46,5 g
Kostfibre: 5,9 g
Indisk fisk i fad med grønne sager
Beregningen er lavet med 3 dl bulgur.
Næringsindhold pr person
Energi: 485 kcal
Protein: 32,9 g
Fedt: 12 g
Kulhydrat: 71,6 g
Kostfibre: 20,3 g
Sojabraiseret torsk med stegt broccoli
Du skal nøjes med 2 dl ris, i stedet for 3, som der står i opskriften.
Næringsindhold pr person
Energi: 488 kcal
Protein: 37,1 g
Fedt: 20,6 g
Kulhydrat: 40,3 g
Kostfibre: 3,1 g
Pastasauce med linser
Beregningen er lavet med 150 gram spaghetti (tør vægt).
Næringsindhold pr person
Energi: 496 kcal
Protein: 22,5 g
Fedt: 8,5 g
Kulhydrat: 83,6 g
Kostfibre: 10,7 g
Karbonader paneret i boghvede og broccolislaw
Beregning er lavet med 1 spsk. olie, 1 spsk. smør og hakket svinekød med max 8 % fedt.
Næringsindhold pr person
Energi: 485 kcal
Protein: 32,8 g
Fedt: 34 g
Kulhydrat: 31,3 g
Kostfibre: 4,3 g
Kylling i kålwok
Næringsindhold pr person
Energi: 446 kcal
Protein: 33,9 g
Fedt: 24,2 g
Kulhydrat: 27,1 g
Kostfibre: 6,5 g









