Karbonader paneret i boghvede og broccolislaw
- 4 Personer
Ingredienser
500 g | hakket svinekød |
1 tsk. | salt |
- | peber |
- | Lidt frisk timian |
1 dl. | hel boghvede |
- | Olie/smør, til stegning |
1 stk. | broccoli |
1 stk. | glaskål |
4 spsk. | tørret tranebær |
3 spsk. | mayonnaise |
3 spsk. | skyr |
1 tsk. | dijonsennep |
1 tsk. | citronsaft eller hvidvinseddike |
- | salt og peber |
1 stk. | bakke frisk karse |
Sådan gør du
-
1Kom kødet i en skål og bland det med salt, peber og timian.
-
2Del kødet i 4 og form det til karbonader.
-
3Kast hver enkelt karbonade ind i håndfladen ca. 30 gange og vend dem herefter i boghvede på alle sider.
-
4Varm olie/smør på en pande og steg karbonaderne over middel varme i ca. 6-7 min på hver side, til de er gyldne og faste.
-
5Snit broccoli og glaskål i tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Brug 2 små glaskål, hvis du ikke har et stort. Vend broccoli og glaskål sammen med tranebær.
-
6Rør mayonnaise, skyr, sennep og eddike sammen.
-
7Vend dressingen i kålen og smag til med salt, peber og evt. mere eddike.
-
8Pynt salaten med karse og server den sammen med karbonaderne.
Tip!
Paner karbonaderne i hasselnøddeflager i stedet for boghvede. Brug fennikel eller et par gulerødder i stedet for glaskål.