Sojabraiseret torsk med stegt broccoli

Vi krydrer fisken med kaffir limeblade, som du kan få tørrede i Coops kæder, og serverer den færdige torsk med ris og lynstegt broccoli. 
Sojabraiseret torsk med stegt broccoli
  • 4 Personer

Ingredienser

3 dl. jasminris
600 g torskefilet
3 dl. vand
1 dl. piske-fløde
2 spsk. sojasauce
1 stk. lime (saft)
1 spsk. knust kaffirlimeblad
- sort peber
1 bundt broccoli
- olie til stegning
2 stk forårsløg
1 stk. lime

Sådan gør du

  1. 1.Sæt ovnen på 200 grader.
  2. 2.Skær fisken i mindre stykker, og læg dem i en ildfast form.
  3. 3.Kom vand, fløde, sojasauce, limesaft, kaffirlimeblade og peber i en skål, og bland delene sammen.
  4. 4.Hæld blandingen over fisken, og stil den i ovnen. Lad fisken braisere i cirka 15 minutter.
  5. 5.Kog ris efter anvisning.
  6. 6.Del broccolien, og steg den mør i olie.
  7. 7.Hak forårsløg fint, og skær lime i mindre stykker.
  8. 8.Server risen med torsk og grønt og et drys forårsløg.
  9. 9.Dryp limesaft henover til sidst.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad