Sojabraiseret torsk med stegt broccoli
- 4 Personer
Ingredienser
3 dl. | jasminris |
600 g | torskefilet |
3 dl. | vand |
1 dl. | piske-fløde |
2 spsk. | sojasauce |
1 stk. | lime (saft) |
1 spsk. | knust kaffirlimeblad |
- | sort peber |
1 bundt | broccoli |
- | olie til stegning |
2 stk. | forårsløg |
1 stk. | lime |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 200 grader.
-
2Skær fisken i mindre stykker, og læg dem i en ildfast form.
-
3Kom vand, fløde, sojasauce, limesaft, kaffirlimeblade og peber i en skål, og bland delene sammen.
-
4Hæld blandingen over fisken, og stil den i ovnen. Lad fisken braisere i cirka 15 minutter.
-
5Kog ris efter anvisning.
-
6Del broccolien, og steg den mør i olie.
-
7Hak forårsløg fint, og skær lime i mindre stykker.
-
8Server risen med torsk og grønt og et drys forårsløg.
-
9Dryp limesaft henover til sidst.