Stegt fisk med rosenkål i sursød sauce
- 4 Personer
Ingredienser
600 g | fiskefilet med skind |
- | salt og peber |
- | olie |
2 stk. | løg |
400 g | rosenkål |
2 g | rønne peberfrugter |
2 stk. | fed hvidløg |
1 spsk. | sambal oelek ( indonesisk chilipasta) |
1 spsk. | lime Sojasauce |
Sådan gør du
-
1Drys salt og peber på fisken og skær nogle snit i skindet ( så det ikke trækker sig helt sammen).
-
2Læg fisken med skindsiden ned i varm olie på en teflonpande og hold den let nede med en palet.
-
3Steg sprød, og vend lige til sidst.
-
4Skær løgene i skiver og svits i olie på en anden pande.
-
5Tilsæt de ordnede rosenkål, de kan evt. halveres.
-
6Skær peberfrugterne i lidt grove stykker og svits med.
-
7Svits under omrøring i 5 minutter.
-
8Riv hvidløg ned i panden, og kom sambal oelek heri.
-
9Vend rundt og smag til med limesaft og soja.
-
10Server grøntsagerne til fisken.