Stegt fisk med rosenkål i sursød sauce

Den bitre rosenkål bliver her svøbt i en sød sauce, som gør den mere spisevenlig for kålfanatikere. 
Stegt fisk med rosenkål i sursød sauce
  • 4 Personer

Ingredienser

600 g fiskefilet med skind
- salt og peber
- olie
2 stk løg
400 g rosenkål
2 g rønne peberfrugter
2 stk fed hvidløg
1 spsk. sambal oelek ( indonesisk chilipasta)
1 spsk. lime Sojasauce

Sådan gør du

  1. 1.Drys salt og peber på fisken og skær nogle snit i skindet ( så det ikke trækker sig helt sammen).
  2. 2.Læg fisken med skindsiden ned i varm olie på en teflonpande og hold den let nede med en palet.
  3. 3.Steg sprød, og vend lige til sidst.
  4. 4.Skær løgene i skiver og svits i olie på en anden pande.
  5. 5.Tilsæt de ordnede rosenkål, de kan evt. halveres.
  6. 6.Skær peberfrugterne i lidt grove stykker og svits med.
  7. 7.Svits under omrøring i 5 minutter.
  8. 8.Riv hvidløg ned i panden, og kom sambal oelek heri.
  9. 9.Vend rundt og smag til med limesaft og soja.
  10. 10.Server grøntsagerne til fisken.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad