ANNONCE ANNONCE AFTENSMAD Stegt fisk med rosenkål i sursød sauce Den bitre rosenkål bliver her svøbt i en sød sauce, som gør den mere spisevenlig for kålfanatikere. 4 Personer Ingredienser 600 g fiskefilet med skind - salt og peber - olie 2 stk. løg 400 g rosenkål 2 g rønne peberfrugter 2 fed hvidløg 1 spsk. Sambal Oelek (indonesisk chilipasta) 1 spsk. lime Sojasauce ANNONCE Sådan gør du 1 Drys salt og peber på fisken og skær nogle snit i skindet ( så det ikke trækker sig helt sammen). 2 Læg fisken med skindsiden ned i varm olie på en teflonpande og hold den let nede med en palet. 3 Steg sprød, og vend lige til sidst. 4 Skær løgene i skiver og svits i olie på en anden pande. 5 Tilsæt de ordnede rosenkål, de kan evt. halveres. 6 Skær peberfrugterne i lidt grove stykker og svits med. 7 Svits under omrøring i 5 minutter. 8 Riv hvidløg ned i panden, og kom sambal oelek heri. 9 Vend rundt og smag til med limesaft og soja. 10 Server grøntsagerne til fisken. PRINT ANNONCE
Emballage Nyt forsøg på Bornholm skal mindske emballage og affald Emballage er vigtigt for en vares sikkerhed, kvalitet og holdbarhed, men emballagen fylder unødig meget i supermarkedet og er designet til kun at blive brugt én gang. Så hvordan bliver fremtidens emballage mindre og lettere at genbruge? Det skal bl.a. et nyt løsmarked i Kvickly Rønne være med til at finde svar på
Emballage Kan man vende alufolie eller stanniol forkert? Den blanke og den matte side på alufolie har forskellige egenskaber, når du laver mad, og derfor står der ofte i opskrifter og tilberedningsvejledninger, at du skal vende en bestemt side opad i ovnen. Forskellen er dog lille, fastslår eksperter.
Emballage Den rigtige plastik holder frugt og grønt frisk Forkert emballage kan begrænse fødevarernes holdbarhed. Merete Edelenbos har i mere end 25 år forsket i, hvordan man opbevarer eksempelvis kartofler, gulerødder og jordbær optimalt
Bær Må bærrene koges i egen emballage? Det anbefales at koge frosne bær, før de bruges, da der kan sidde bakterier på bærrene. Det frarådes til gengæld at koge dem i den pose, de er købt i
Annoncørbetalt indhold Quiz: Hvor godt kender du guldæsken og chokoladen? Vi trækker 50 vindere af en guldæske med chokolade Kan din chokoladeviden knække alle spørgsmålene? Vær med i chokoladequizzen og deltag i lodtrækningen om en af de populære guldæsker fra Anton Berg. Konkurrencen slutter 30.11.