Rispapirsruller med spicy kylling og spirer
FROKOST

Rispapirsruller med spicy kylling og spirer

Pak din egen, friske rulle og fyld den med krydret kylling, mango, agurk, chili, cashewnødder, spirer og skud. Dyp den færdige rulle i en let og lækker dip med lime og fiskesauce.
  • 4 Personer

Kylling

250 g kyllingbryst
1 stk. hvidløg
1 tsk. paprika
0.25 tsk. cayennepeber
- olie
- salt

Salat

1 stk. 

gulerod

1 mango
12 cm agurk
0.5 ½ rød chili
50 g cashewnødder
1 håndfuld lucernespirer
1 pakke rispapir
1 håndfuld Solsikkeskud

Dipsauce

0.5 dl. limesaft
0.5 dl. vand
2 spsk. sukker
2 tsk. risvinseddike
0.5 tsk. fishsauce

Sådan gør du

  1. 1
    Skær kyllingen i lidt mindre stykker. Krydr med revet hvidløg og krydderier, og gennemsteg i olie på en pande.  
  2. 2
    Skær gulerod, mango, agurk og chili i helt små tern.  
  3. 3
    Vend dem med grofthakkede cashewnødder, spirer og skud.  
  4. 4
    Sæt en gryde med vand over, og kog op. Tag den fra komfuret og afkøl den lidt. Du kan evt. hælde vandet i en bred skål.   
  5. 5
    Lav nu en rulle ad gangen. Dyp rispapiret ned i vandet, og lad det blive blødt i få sekunder. Tag det op med hånden eller en stor hulske, og læg på en tallerken. Læg lidt grøntsager og kylling i den ene ende af papiret.  
  6. 6
    Fold papir op over fyldet. Rul en gang, og fold nu siderne af dejen ind over fyldet. Rul rullen sammen. Gentag.  
  7. 7
    Bland dipsauce, og smag til efter din smag. Server.