Rispapirsruller med spicy kylling og spirer
- 4 Personer
Kylling
250 g | kyllingbryst |
1 stk. | hvidløg |
1 tsk. | paprika |
0.25 tsk. | cayennepeber |
- | olie |
- | salt |
Salat
1 stk. | gulerod |
1 | mango |
12 cm | agurk |
0.5 | ½ rød chili |
50 g | cashewnødder |
1 håndfuld | lucernespirer |
1 pakke | rispapir |
1 håndfuld | Solsikkeskud |
Dipsauce
0.5 dl. | limesaft |
0.5 dl. | vand |
2 spsk. | sukker |
2 tsk. | risvinseddike |
0.5 tsk. | fishsauce |
Sådan gør du
-
1Skær kyllingen i lidt mindre stykker. Krydr med revet hvidløg og krydderier, og gennemsteg i olie på en pande.
-
2Skær gulerod, mango, agurk og chili i helt små tern.
-
3Vend dem med grofthakkede cashewnødder, spirer og skud.
-
4Sæt en gryde med vand over, og kog op. Tag den fra komfuret og afkøl den lidt. Du kan evt. hælde vandet i en bred skål.
-
5Lav nu en rulle ad gangen. Dyp rispapiret ned i vandet, og lad det blive blødt i få sekunder. Tag det op med hånden eller en stor hulske, og læg på en tallerken. Læg lidt grøntsager og kylling i den ene ende af papiret.
-
6Fold papir op over fyldet. Rul en gang, og fold nu siderne af dejen ind over fyldet. Rul rullen sammen. Gentag.
-
7Bland dipsauce, og smag til efter din smag. Server.