25 lækre opskrifter med flødeost
Flødeost er cremet og lækkert, den bruges på grund af sin konsistens i flere desserter, men dukker også op i mange andre retter. Vi har samlet 25 styks opskrifter med den dejlige flødeost.
Halve kolde kartofler med cremet topping
Perfekt både som forret, snack eller som et måltid i sig selv.
Se opskriften
Kraniekager
Suppe af grillede peberfrugter og tomat
Hvordan mon en tysk karrypølse ville smage, hvis den var en suppe? Vi giver dig svaret her med en suppe, der smager lidt af røg på den gode måde. Suppen kan serveres varm eller kold, og hvis du er til det, kan du toppe med stegt chorizo i tern.
Se opskriften
Hvide asparges med mild ærte- og ostedip
Frisk og let frokostret, der udnytter de hvide asparges' korte sæson. Husk paptallerkenerne, hvis retten skal med på picnic i skoven.
Se opskriften
California rolls
Kager på 10 min: Cheesecake med lemon curd
Cheesecake på et øjeblik … en helt fantastisk opfindelse, men også lettere farlig! Glem ikke at køle kagen godt ned, inden du spiser den, for kold cheesecake smager altså bedst.
Se opskriften
Korn-otto med tomat og grøntsager
Ris-otto er en italiensk ret med ris kogt i bouillon med grøntsager. Her har vi skiftet risene ud med perlebyg, der er en slags korn – deraf navnet korn-otto. Korn-ottoen er både sund og klimavenlig – og hurtig at lave. Perfekt som vintermad.
Se opskriften
Speltgaletter med ost, agurk og gojibær
Supersprøde speltgaletter med cremet ost, læskende agurk og gojibær, som er smækfyldt med antioxidanter, der beskytter kroppens celler mod aldring og sygdomme.
Se opskriften
Julecupcakes
Denne opskrift har lavt sukker- og fedtindhold. Læs mere om bagning med lavt sukker- og fedt indhold på www.diabetes.dk. Opskriften giver 20 cupcakes.
Se opskriften
Cheesecake med blåbær
Ærtedip på knækbrød
En nem dip, som kan smøres på brød som pålæg eller erstatte guacamolen. Ærterne giver dippen en sødlig smag og sart, grøn farve.
Se opskriften
Ingefær-kanel cupcakes med mascarponefrosting
Nøddecupcakes med nougatcreme
Fyldige kager med crunch og en rund og skøn smag fra ristede nødder - toppet med blød nougat og kaffecreme. En ny voksenfavorit.
Se opskriften
Pasta med ærter og kammuslinger i baconsvøb
Bacon gør alting lidt lækrere. Her i selskab med friske kammuslinger og pasta i cremet sauce.
Se opskriften
Bruchetta med urtemos
Bruchetta er en ret fra det centrale Italien med grillet brød og hvidløg. Her i en dansk, klimavenlig udgave. Opskriften har en udførlig vejledning, så også børn kan gå i køkkenet. Opskriften er fra ’Mad eller hvad?’ 2009.
Se opskriften
Grillet squash med ostecreme
Hindbærcupcake med lakridsfrosting
Sød og syndig kage, der kombinerer syren fra hindbærrene med den forførende lakrissmag, der er blevet populært krydderi i det danske køkken.
Se opskriften
Kanelsnegle med smøreost, stødt kanel og puddersukker
Carrot Cake
God, gammeldags gulerodskage med sød flødeostcreme på toppen og godt med knasende valnødder.
Se opskriften
Chokoladecupcakes med kokosfrosting
Mørke og fulde af smag med klistrede skumfiduser og store stykker chokolade - disse cupcakes tager kegler på kagebordet.
Se opskriften
Bagte små cheesecakes
Soft cheesecake
Cheesecake med ananas
Peberfrugter med krydderurtecreme
Lakseruller med creme og krydderurter
























